- Adım
- S
- Cihazım
- Xiaomi Mi 9TPro
- Konular
- 5
Merhabalar
Xiaomi mi 9 (6/128 gb) ya da Xiaomi mi 9t Pro (6/128 gb) almak istiyorum fakat kafama takılan birkaç soru var sizlere de danışmak istedim.
1. Xiaomi mi 6 da ki gibi telefonda boya atma sorunu var mı?
2.Xiaomi mi 6 da lgd panel ve jdi panel diye ayrım vardı. Lgd panelde ghost screen problemi oluyordu. Xiaomi mi9/mi9t pro da da böyle bir durum var mı?
3.Yukarıdaki soruların dışında Xiaomi mi 9/ mi 9t pro'nun herhangi bir kronik tarzda sıkıntısı var mı?
4.IMEI kayıt yolu ile normal satış arasında 2200 TL kadar fark var. IMEI kayıt yaparak alsak bir problem çıkar mı? Birde temmuz ayında IMEI kayıt yollu telefonlar kapanacak diye açıklama yapmış BTK. Bununla ilgili bilgisi olan var mı?
5.Xiaomi mi 9T Pro, Xiaomi mi 9'dan daha mı iyi?
İki telefonu karşılaştırdığımda
*mi 9t pro ekran/gövde oranında daha iyi.
*Ağırlık olarak ise mi9'dan daha ağır bir telefon 191 gram ağırlığı var.
*Pilde mi9 3300mah mi9t pro 4000mah.
*mi 9 da gorilla glass 6 var mi9t pro da gorilla glass 5 var.
*mi9 da hızlı şarj ve kablosuz hızlı şarj özelliği var. mi 9t pro'da böyle bir bilgi yok.
*Kamera açısından da mi 9 daha iyi.
*İşlemci antutu puanında mi 9 daha iyi.
*Ses çıkışı mi9t proda 3.5mm şeklinde yanı type c şeklinde değil.
*Mi 9t pro'nun ön kamerası kızaklı şekilde içeriden çıkıyor. İlerleyen zamanda bu kameranın bozulma riski nedir? ( Daha önce bu şekilde ön kamerası çıkan telefonlardan bilgisi olan bizi de aydınlatırsa sevinirim.)
Herhalde en sert ayrıldıkları nokta batarya ve kulaklık çıkışı konusunda. Fakat buna oranla mi9 t pronun ağırlığıda artmış.
Şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim
Xiaomi mi 9 (6/128 gb) ya da Xiaomi mi 9t Pro (6/128 gb) almak istiyorum fakat kafama takılan birkaç soru var sizlere de danışmak istedim.
1. Xiaomi mi 6 da ki gibi telefonda boya atma sorunu var mı?
2.Xiaomi mi 6 da lgd panel ve jdi panel diye ayrım vardı. Lgd panelde ghost screen problemi oluyordu. Xiaomi mi9/mi9t pro da da böyle bir durum var mı?
3.Yukarıdaki soruların dışında Xiaomi mi 9/ mi 9t pro'nun herhangi bir kronik tarzda sıkıntısı var mı?
4.IMEI kayıt yolu ile normal satış arasında 2200 TL kadar fark var. IMEI kayıt yaparak alsak bir problem çıkar mı? Birde temmuz ayında IMEI kayıt yollu telefonlar kapanacak diye açıklama yapmış BTK. Bununla ilgili bilgisi olan var mı?
5.Xiaomi mi 9T Pro, Xiaomi mi 9'dan daha mı iyi?
İki telefonu karşılaştırdığımda
*mi 9t pro ekran/gövde oranında daha iyi.
*Ağırlık olarak ise mi9'dan daha ağır bir telefon 191 gram ağırlığı var.
*Pilde mi9 3300mah mi9t pro 4000mah.
*mi 9 da gorilla glass 6 var mi9t pro da gorilla glass 5 var.
*mi9 da hızlı şarj ve kablosuz hızlı şarj özelliği var. mi 9t pro'da böyle bir bilgi yok.
*Kamera açısından da mi 9 daha iyi.
*İşlemci antutu puanında mi 9 daha iyi.
*Ses çıkışı mi9t proda 3.5mm şeklinde yanı type c şeklinde değil.
*Mi 9t pro'nun ön kamerası kızaklı şekilde içeriden çıkıyor. İlerleyen zamanda bu kameranın bozulma riski nedir? ( Daha önce bu şekilde ön kamerası çıkan telefonlardan bilgisi olan bizi de aydınlatırsa sevinirim.)
Herhalde en sert ayrıldıkları nokta batarya ve kulaklık çıkışı konusunda. Fakat buna oranla mi9 t pronun ağırlığıda artmış.
Şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim