Yeni güncelleme Çin'de yayınlandı, bu da Android 10'un
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
için beta olarak sona erdiği anlamına geliyor .
V11.0.2.0.QFBCNXM yalnızca MIUI'nin Çin'de kayıtlı telefonlar için bir OTA güncellemesi olarak görünecektir,
ancak manuel olarak flaşlamak isterseniz Xiaomi'nin
indirebilirsiniz . Lütfen Çin yapılarının
önceden yüklenmiş Google uygulamaları veya hizmetleriyle birlikte gelmediğini ve yapının flaşlandıktan sonra
cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırlayacağını unutmayın.
Mi 9 SE cesaret verici bir güncelleme aldı.
Ayrıca bu kaynak haricinde bir kaynak daha sunuyorum size:
Herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum.
Benim Önceki rom sürümüm 11.0.6.0 EEA
#Yükledim çalıştırdım ve sapasağlam. Hatta bunda kalmayı düşünüyor olduğumu söyleyebilirim.
Rom Yüklenmesinden sonra modları yapmadan önce sonra reboot deyin ve kurulumu bitirin.
KURULUMDAN SONRA ÖNERİLEN EYLEMLER (olmazsa olmaz
) :
0-Karanlık modu açık olan Beta whatsapp uygulaması. Bayağı beğendim.
1-Chrome dahil reklamlara kesin çözüm
bu konu'da.
2-Treble destekli tek sapasağlam orangefox recovery
3-Ekran Performansı modu: (recovery'de DTB Overlays'a flaşlayın sadece.) ]75Hz Önerdim ve onu ekledim.}
Sakın Android P Romlara atmayın. Q içindir. başka modelde ve sürümde denemeyiniz. 9 Sürümü için farklı destek mevcut.
4-Magisk Installer (Magisk-v20.3(20300).zip) ve yüklemeyi kaldırıcı
5-VIPER4 - ViPER4Android_FX_Legacy-v4.4(86).zip (Audio modification library ve User app olarak kurulumu unutmayın.
Kurulumun yapılışı (kaynak)
/ Apk Ek dosyaların içerisinde.
ViPER4Android'i Android 10 Q'ya Yükleme Adımları En son ViPER4Android v2.7.1.0 APK'sını buradan indirin . İndirilen APK'yı bir dosya yöneticisi uygulaması kullanarak Android 10 cihazınıza yükleyin. 'ViPER4Android' uygulamasını başlatın, ancak sürücüleri şu anda yüklemeyin. 'Magisk Manager'ı...
forum.miuiturkiye.net
Kullanmanız muhtemel en gerekli uygulamalarım:
Titanium-Backup-Pro-8.4.0.2.apk
RootExplorer pro full -v4.7.1.apk
FK_Kernel_Manager_full__v5.1.1.apk
Dosyalar Ektedir.
Bu mega. n z reklam yok bir şey yok limit yok hız sınırı vs.. yok nasıl gelir elde ediyorlar
Miui 11 Android Q Yeni animasyonları Kullanma. (kasıyor dediniz DTB Sundum düzelttim yetmedi mi? bu konuya alalım sizi:
Yakın zamanda gelecek olan MIUI güncellemesi ile Animasyonlar bambaşka bir hal alacak. Animasyon görüntülerini bu konudan inceleyebilirsiniz. https://forum.miuiturkiye.net/konu/yeni-android-10-miui-11-animasyonlari.69192/ Sadece Android 10 romlarda çalışır. Henüz beta olduğu için animasyonlar...
forum.miuiturkiye.net
Bu önerdiğim sistem'de Google play hizmetleri yok çok kolay kurulmakta. Bu konudan halledebilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar; Çin romlu Xiaomi telefonlarınıza Google Play yüklemesini kısa ve sade bir biçimde anlatmak istedim. Aşağıdaki yönergeleri harfiyen uyguladığınız taktirde artık sizinde Google Play marketiniz olacak :) Başlayalım. 1- Aşağıdaki vermiş olduğum "Google-Installer.apk" dosyasını...
forum.miuiturkiye.net
Yüklenen uygulamalara ve google chrome'a tüm izinleri vermeyi unutmayın. düzgün çalışmaz.
_Hepsi bu iyi eğlenceler.