Yardım Xiaomi mi 9 se hayalet ekran sorunu

KALKAN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
VOLKAN
Cihazım
xiaomi mi 11
Konular
18
Merhaba arkadaşlar telefonda pubg oynarken bazen ekran tapiyiyordu kendi kendine harekler yapiyordu. Onemsemedim sonra dun bodleder kilidini actim ve telefon formatlais oldu. Kurarken birseyi farkettim beyaz ekranda girunuyor. Ekranda arkada yazilar ve belirsiz simgeler var. Biraz sasirdim ve ekran resmi cekip buyulttum. Yazida pubg yazilari vardi. Kalan les sayi yaziyor ve daha cozemedigim bazi simge isaretleri. Bunun sebebi ne olabilir veya bunu nasil duzeltecegim. Kilidi actim garanti disi olmusmudur telefon lutfen yardim edin.

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Okuma modunu kullanmak da bu işe yarar mı?
Yarar hocam.

Oyla:

KALKAN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
VOLKAN
Cihazım
xiaomi mi 11
Konular
18
Ekran Amoled olduğu için Burn-In olmuş hocam.Çok fazla aynı ekranda kalmışsınız ve ısıtmışsınız telefonu muhtemelen.Çözümü olduğu söylenen programlar var ama işe yarama oranı çok düşük.Sorun donanımsal.O yüzden ekran resmi attığınıza görünmez ama çektiğiniz fotoğraflarda da birşey görünmüyor.Normal aslında,kameradan felan zor görünür internette bile adam gösterebilmek için prof kamerayla video çekiyor.

Test edin bir bununla.
Hocam garantisi var goturecegim bu telefonu bayanlar ve oyun oynamayalar kullansin cok buyuk hevesle aldim 6 ay surmedi hata vermeye basladi oyunlarda artik ekran benden bagimsiz davraniyor sayfalar kendi kendine saga sola kayiyor. Hic memnun degilim. bootloader kilidini actim ama twrp rot rom isine girmedim bu sekilde garanti disi olurmu cihaz?

Oyla:

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Hocam garantisi var goturecegim bu telefonu bayanlar ve oyun oynamayalar kullansin cok buyuk hevesle aldim 6 ay surmedi hata vermeye basladi oyunlarda artik ekran benden bagimsiz davraniyor sayfalar kendi kendine saga sola kayiyor. Hic memnun degilim. bootloader kilidini actim ama twrp rot rom isine girmedim bu sekilde garanti disi olurmu cihaz?
Delta garantili ise garanti devre dışı olmaz. Farklı firma ise devre dışı olur.

Oyla:

KALKAN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
VOLKAN
Cihazım
xiaomi mi 11
Konular
18
Delta garantili ise garanti devre dışı olmaz. Farklı firma ise devre dışı olur.
Hocam turkiyede degilim ben fransadayim bunun ne anlama geldigini bilmiyorum finac diyebir magazadan aldim

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Türkiyede samsung amoled yanıgını yapmıyor fransa ıse sansın olabilir. muhtemelen xıaomıde amoled yanıgını yapmıyordur. Türkiyede bootloaderın acık olmasıda genel olarak önemsenmiyor

Oyla:

KALKAN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
VOLKAN
Cihazım
xiaomi mi 11
Konular
18
Türkiyede samsung amoled yanıgını yapmıyor fransa ıse sansın olabilir. muhtemelen xıaomıde amoled yanıgını yapmıyordur. Türkiyede bootloaderın acık olmasıda genel olarak önemsenmiyor
Oooo super zaten bu telefonu yapmalarini istemem xiaomi mi9 istiyorum sd 855 var bu cihaz ise yaramaz. Pazartesi verecegim umarim bana demezler kilidi acik.aslinda kilidi acik oldugu icin hatavermiyor sonucta teknik sorun kabul etmeleri gerekiyor

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Oooo super zaten bu telefonu yapmalarini istemem xiaomi mi9 istiyorum sd 855 var bu cihaz ise yaramaz. Pazartesi verecegim umarim bana demezler kilidi acik.aslinda kilidi acik oldugu icin hatavermiyor sonucta teknik sorun kabul etmeleri gerekiyor
Mı 10 cıkar yakında bekle :) ekran altı kamera olma ıhtımalıdr var

Oyla:
Üst Alt