Sürücüleri yüklüyor bekleyin. Eğer yüklemezse kapatıp tekrar açın.böyle bekliyor hocam
Tamam hocam bekliyorum peki cihaza başka şekilde rom kurmanın yolu yok mu ??Sürücüleri yüklüyor bekleyin. Eğer yüklemezse kapatıp tekrar açın.
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Twrp den direk zip yükleme varda o bazen sıkıntı çıkarıyor stock romda. En iyi ve stabili bu. Bir kere yapın öğrenin.Tamam hocam bekliyorum peki cihaza başka şekilde rom kurmanın yolu yok mu ??
Hocam öğrenmek sorun değil ancak şöyle bir durum var benim pc iyi değil o yüzden güvenemiyorum.Ve hala sürücülerin yüklenmesini bekliyorum.Twrp den direk zip yükleme varda o bazen sıkıntı çıkarıyor stock romda. En iyi ve stabili bu. Bir kere yapın öğrenin.
Çoktan yüklenmesi lazımdı programı kapatıp tekrar açarmısınız?Hocam öğrenmek sorun değil ancak şöyle bir durum var benim pc iyi değil o yüzden güvenemiyorum.Ve hala sürücülerin yüklenmesini bekliyorum.
Gene aynısı hocam sürücü yükleme ekranına geldik tekrar .Çoktan yüklenmesi lazımdı programı kapatıp tekrar açarmısınız?
tamam hocam ..Pc yede reset çekin.
Hocam mi toolun c klasörün de veya e klasöründe olması bişeyi değiştirir mi ?Pc yede reset çekin.
Maalesef hala sürücüleri bekliyoruSonuç yine hüsran mı?