Yardım Xiaomi mi 9 root

Enesfoot

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi9
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Mi9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Yeni bir xiaomi cihaz aldım ve root atip xposed kullanmak istiyorum . Root atılmış cihaza miui güncellemesi yapsam sorun olur mu ?

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Olmaz, fakat her güncellemeden sonra twrp den çıkmadan magisk yüklemelisin. Yada her güncellemeden sonra PC bağlanıp twrp ve magisk yüklemelisin.

Oyla:

Enesfoot

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi9
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olmaz, fakat her güncellemeden sonra twrp den çıkmadan magisk yüklemelisin. Yada her güncellemeden sonra PC bağlanıp twrp ve magisk yüklemelisin.
İyi günler, bu dediğiniz işlemleri izleyebileceğim bir video anlatım var mi ? Forumda çok var ama çok karışık geldi güncellemeyi twrp ile yapmalıyım sanırım telefon açıkken yaparsam sorun mu oluyor ? Kafamda çok fazla soru var çok teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için

Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
İyi günler, bu dediğiniz işlemleri izleyebileceğim bir video anlatım var mi ? Forumda çok var ama çok karışık geldi güncellemeyi twrp ile yapmalıyım sanırım telefon açıkken yaparsam sorun mu oluyor ? Kafamda çok fazla soru var çok teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için
Mi 9 ana konuda her sorunuza cevap var. Guncellemeyi twrp den yapacaksaniz twrp yüklemelisinjz. Mi flas ile yapacaksaniz fastboot moda almaniz gerekir.

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103

Forumdaki Mi 9 bölümünde sabitlenmiş mesajlar var, ayrıca arama çunuğunu kullanarak istediğiniz konulara erşeblirsiniz.

Telefon açıkken güncellemeyi başlatmanız çok bir şey değiştirmez, güncellemeyi yeniden başlatıığınızda otomatk olarak kapanacak ve TWRP açılıp güncellemeyi yükleyecek falat bu işlemler direk yapıldığı için sizin bir müdahaleniz olmayacak. TWRP'nin slinmesi mümkün olablir. Bu yüzden sizin manuel TWRP y açıp yüklemeniz ve yüklemenin ardındn da TWRP den çıkmadan Magisk zip yüklemeniz gerekiyor.

Oyla:
Üst Alt