Yardım Xiaomi Mi 9 MIUI 11 sorunları

Hakimbagi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakim
Cihazım
Mi9
Konular
1
1) kamera açıkken fotoğraflara ulaşma yok
2) bir sitede gezinirken pob-up açılıyor daha sonra ne onaylayana biliyor ne de red edilebiliyor
3) sessiz modda iken telefonun titreşimi çalışmıyor
4) önceki sürümde selfie kamerası çok daha iyiydi
5) telefon parlak bir ortama girdiğinde ekran parlaklığı otomatikman artmıyor bazen telefonu kapatıp açmak zorunda kalıyorum.
6) Google asistan'ın sesli komutu çalışmıyor

7) Google asistan "okey Google" özelliği devre dışı kalmış
8) bazen uygulamalar açıkken uygulama kendiliğinden kapanıyor
9) bazen dokunmatik devre dışı kalmış gibi çalışmıyor
10) bazen rehberde Bir ismi bulmak bile sıkıntı oluyor dokunmatiği devre dışı bırakıyor
Bunlar benim tespit ettiklerim çok daha fazla sorun olduğunu düşünüyorum miui 11 çok kötü bir işletim sistemi oldu acilen onarılması gerekiyor

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Kamera sorununu bugün bir facebook grubunda gördüğüm yöntemle hallettim. Kameradan galeriye girmeyen telefonun önce dilini İngilizce yaptım. Daha sonra Kamera uygulamasının tüm ayarlarını ve verilerini sıfırladım. Daha sonra İngilizce'de iken 20 30 tane fotoğraf çekip galeriye girdim. Daha sonra dili Türkçe yaptım ve sorunsuz kamera uygulaması içinde galeriye girebiliyorum.
Hocam peki o çektiğiniz fotoğrafları sildikten sonra yine girmeye devam ediyor mu? Çünkü bu işlemi daha öncede denemiştim fakat dil ingilizce iken çekilen fotoğrafları sildiğinizde galeri uygulaması yine sorun çıkartıyor.

Oyla:

gekren

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
12
Hocam peki o çektiğiniz fotoğrafları sildikten sonra yine girmeye devam ediyor mu? Çünkü bu işlemi daha öncede denemiştim fakat dil ingilizce iken çekilen fotoğrafları sildiğinizde galeri uygulaması yine sorun çıkartıyor.
Aynen daha sonra denediğimde yeniler gelmiyor maalesef galeriye.

Oyla:

furkanpatlar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan Patla
Cihazım
iphone6s
Konular
2
Cumartesi günü mi9 almayı düşünüyodum. Çok fazla sorunu var vazgeçeceğim sanırım

Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Cumartesi günü mi9 almayı düşünüyodum. Çok fazla sorunu var vazgeçeceğim sanırım
Mi9a sorunlu cihaz diyen Xaoimi cihaz kullaanamaz hocam :) mi9da 1 sorun varsa digerlerinde 5 sorun vardir. Acilan konulardan da bunu görebilirsiniz.

Oyla:

planter02

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
planter
Cihazım
XİAOMİ Mİ 11 Lİ
Konular
4
Mi9a sorunlu cihaz diyen Xaoimi cihaz kullaanamaz hocam :) mi9da 1 sorun varsa digerlerinde 5 sorun vardir. Acilan konulardan da bunu görebilirsiniz.
Daha once mi 8 se kullaniyordum. Defalarca rom twrp ne varsa yukledim. Sorunsuz kullaniyordum. Bir tek sebeke sorunu yasiyordum. Onu da modem doysasi flashlayibca duzeldi. Sonra mi 9 aldim. Twrp yuklemek sorun rom yuklemek sorun. Bir romu yuklemek icin en az 5 kez deniyorum sonra yukleniyor. Her seferinde telefonun hafizasini formatlamak zorunda kalıyorum. Bu yuzden haftalik custom rom yuklemekten cekiniyorum. Her guncellemede sorun cikar diye stabil eu rom kullanıyorum. Mi 9 beni cok yoruyor. Cihaz guzel hızlı ama biraz kurcalayinca hemen nazlaniyor sorun çıkarıyor. Telefondan soğudum

Oyla:

onuryurduseven

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
mi9
Konular
15
Uygulamalara yüz tanıma kilidi eklenebiyordu şimdi kalkmış kendi kendine sadece 4 basamaklı şifre ekleniyor bu ne böyle şimdi

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

onuryurduseven

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
mi9
Konular
15
Uygulamalara yüz tanıma kilidi eklenebiyordu şimdi kalkmış kendi kendine sadece 4 basamaklı şifre ekleniyor bu ne böyle şimdi

Tamam buldum önce desen kilidi belirlemek gerekiyormuş sonra yüz tanıma ile kilitleme ekranı geliyor

Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Daha once mi 8 se kullaniyordum. Defalarca rom twrp ne varsa yukledim. Sorunsuz kullaniyordum. Bir tek sebeke sorunu yasiyordum. Onu da modem doysasi flashlayibca duzeldi. Sonra mi 9 aldim. Twrp yuklemek sorun rom yuklemek sorun. Bir romu yuklemek icin en az 5 kez deniyorum sonra yukleniyor. Her seferinde telefonun hafizasini formatlamak zorunda kalıyorum. Bu yuzden haftalik custom rom yuklemekten cekiniyorum. Her guncellemede sorun cikar diye stabil eu rom kullanıyorum. Mi 9 beni cok yoruyor. Cihaz guzel hızlı ama biraz kurcalayinca hemen nazlaniyor sorun çıkarıyor. Telefondan soğudum
Yani hicbir sorunu yok :) normal bir kullanici icin

Oyla:

cruelnerd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batu
Cihazım
Mi9
Konular
18
Google asistanı bende denemedim fakat 2. madde dışında ben de diğer sorunlar yok.
Benim tek ve en büyük sorunum 4 saatten fazla ekran süresi alamamam.
Hocam bende de ayni sorun mevcut eskiden 7-8 bazen 10 saat alirdim miui 10 da ancak 11 den sonra sarj olma suresi de uzadi sarj dayanıklılıgi da azaldi. 4-5 saat anca aliyorum . Bu sorunu başka yaşayan arkadaşlar varsa yazar mi acaba

Oyla:

LoqqaL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Samsung S21+
Meslek
Android Developer
Konular
23
Bu sorunlardan sadece 1 numara vardi onuda forumda paylasilan yontemle duzelttim baska hic biriyle karsilasmadim asistan tusuda calisiyor bende

Oyla:
Üst Alt