Soru Xiaomi Mi 9 için satıcı?

erayemre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
eray emre
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
daha almadım
Telefon Modeli
daha almadım
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar forum çok yeniyim.Şu an iPhone 7 kullanıyorum epeydir iPhone kullanıyorum Mi serisine geçmek istiyorum bunu da Mi 9 ile yapmak istiyorum garanti sorun değil Antalya da ikamet ediyorum burda teknik servisimiz var. Burdaki satıcılar çok fazla para istiyor kayıtlı cihazlara İstanbulda burdan daha ucuza var ama güvenemiyorum. Bir kaç ilana baktım ama sizinde görüşlerinizi almak istedim. (Semers İletişim, Moda İletişim, Turan Gsm, Abdullah Bey) bunları buldum.

XiaomiSevdalısı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Xiaomi Redmi 5
Konular
1
Ben cihazımı Abdullah Bey den aldım sorunsuz bir alışveriş oldu fakat ben İstanbul'daki bir arkadaşım ona yakın olduğu için alışverişi elden yaptım.
Merhaba abdullah bey telefoncu mu ? yazıhane şeklinde bi dükkan denildi bana ?

Oyla:

byazem

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kâmil Ceylan
Cihazım
Mi 9
Konular
6
Merhaba abdullah bey telefoncu mu ? yazıhane şeklinde bi dükkan denildi bana ?
Evet bahsettiğiniz şekilde bir işyeri, artık insanlar kılıf ekran koruyucu şarj aleti vs koymak istemiyorlar zahmeti çok ve sermaye bağlaması gerekiyor bir yazıhane ve telefonlar yeterli oluyor.

Oyla:

MCEYLAN34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Kalite Teknisyeni
Konular
2
Merhaba arkadaşlar forum çok yeniyim.Şu an iPhone 7 kullanıyorum epeydir iPhone kullanıyorum Mi serisine geçmek istiyorum bunu da Mi 9 ile yapmak istiyorum garanti sorun değil Antalya da ikamet ediyorum burda teknik servisimiz var. Burdaki satıcılar çok fazla para istiyor kayıtlı cihazlara İstanbulda burdan daha ucuza var ama güvenemiyorum. Bir kaç ilana baktım ama sizinde görüşlerinizi almak istedim. (Semers İletişim, Moda İletişim, Turan Gsm, Abdullah Bey) bunları buldum.
Turan GSM den gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsin bende şuan kullandığım telefonu mi8 oradan aldım gayet ilgili ve güvenilir satıcı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tekno Mehmet de İyidir bu arada

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt