Soru Xiaomi Mi 9 için satıcı?

erayemre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
eray emre
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
daha almadım
Telefon Modeli
daha almadım
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar forum çok yeniyim.Şu an iPhone 7 kullanıyorum epeydir iPhone kullanıyorum Mi serisine geçmek istiyorum bunu da Mi 9 ile yapmak istiyorum garanti sorun değil Antalya da ikamet ediyorum burda teknik servisimiz var. Burdaki satıcılar çok fazla para istiyor kayıtlı cihazlara İstanbulda burdan daha ucuza var ama güvenemiyorum. Bir kaç ilana baktım ama sizinde görüşlerinizi almak istedim. (Semers İletişim, Moda İletişim, Turan Gsm, Abdullah Bey) bunları buldum.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Merhaba arkadaşlar forum çok yeniyim.Şu an iPhone 7 kullanıyorum epeydir iPhone kullanıyorum Mi serisine geçmek istiyorum bunu da Mi 9 ile yapmak istiyorum garanti sorun değil Antalya da ikamet ediyorum burda teknik servisimiz var. Burdaki satıcılar çok fazla para istiyor kayıtlı cihazlara İstanbulda burdan daha ucuza var ama güvenemiyorum. Bir kaç ilana baktım ama sizinde görüşlerinizi almak istedim. (Semers İletişim, Moda İletişim, Turan Gsm, Abdullah Bey) bunları buldum.
Diğerlerini bilmem ama semers iletişim ve Turan GSM hakkında olumlu referanslar olduğunu biliyorum. Yine de telefon şans işidir.

Oyla:

eraykarakoc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eray
Cihazım
Samsung
Konular
6
Forumda sefa diye bir satıcı var bayağı güvenilirmiş alanların neredeyse hepsi memnunmuş ona bakabilirsin

Oyla:

byazem

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kâmil Ceylan
Cihazım
Mi 9
Konular
6
Ben cihazımı Abdullah Bey den aldım sorunsuz bir alışveriş oldu fakat ben İstanbul'daki bir arkadaşım ona yakın olduğu için alışverişi elden yaptım.

Oyla:

erayemre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
eray emre
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben cihazımı Abdullah Bey den aldım sorunsuz bir alışveriş oldu fakat ben İstanbul'daki bir arkadaşım ona yakın olduğu için alışverişi elden yaptım.

abdullah bey den fiyat aldım istediğim model ve renk var ama diğerlerinden biraz ucuz fiyat verince bi tedirgin oldum.

Diğerlerini bilmem ama semers iletişim ve Turan GSM hakkında olumlu referanslar olduğunu biliyorum. Yine de telefon şans işidir.

açıkçası biraz araştırınca bu firmaların güvenli olduğunu öğrendim ama onlarda istediğim renk ve model yok biraz beklicem ellerine geçmesini.

Oyla:

byazem

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kâmil Ceylan
Cihazım
Mi 9
Konular
6
abdullah bey den fiyat aldım istediğim model ve renk var ama diğerlerinden biraz ucuz fiyat verince bi tedirgin oldum.

açıkçası biraz araştırınca bu firmaların güvenli olduğunu öğrendim ama onlarda istediğim renk ve model yok biraz beklicem ellerine geçmesini.
Dediğim gibi Abdullah Bey den sorunsuz bir alışveriş gerçekleştirdim.
Yine de tercih sizin.

Oyla:

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
Sefa beye de bakabilirsiniz, bu forumda.

Oyla:
Üst Alt