- Adım
- Atakan
- Cihazım
- Xiaomi mi 8
- Konular
- 9
Arkadaslar merhaba yaklasik 2 ay once Cin'den Xiaomi mi 8 aldim ve bl kilidi acilmasi icin basvuru yaptim. Bl kilidi acildiktan sonra yaklasik 2 hafta kadardir global rom yuklemeye calistim ve bir turlu basaramadim cok defa cok sekilde denedim ama hala basaramadim ve kullanamiyorum telefonu. Eger aranizda basarili yukleme yapan varsa yorum atabilir mi cunku suanda telefonun hangi tuslarina basarsam basiyim kapanip acilip tekrar fastboot moduna giriyor ve telefonu fastboot modundan cikarmanin tek yolu sanirim telefona rom yuklemek artik normal de kullanamiyorum telefonu surekli fastboot modunda. Bir an once rom yuklemem lazim telefonum cop oldu diye biraz korkuyorum ama her denememde clean all kismina cok dikkat ettim hic birinde lock yapmadim bu arasda bilgisayarim 64 bit windows miflashin o surumu ile deniyorum olmuyor global romu sitesinden indirdim olmadi bircok yerden de indirdim yine olmadi lutfen daha once yapan arkadaslar yardim edebilirse sevinirim eger vakti olan varsa teamviewer dan baglanabilir cok iyi olur benim icin de her turlu ekran goruntusu de atabilirim rom yuklerken karsilastigim sorun ise (remote: update crc list failed). Cok tesekkurler arkadaslar