Yardım xiaomi mi 8 wifi kopma sorunu

Wadajat

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
taha
Cihazım
mi 8
Konular
2
Arkadaşlar telefonu garantiye yollamıştım. Ahize problemi vardı. Yapıldı. Gelince miui 12 güncellemesi yaptım. Bluetooth açıp müzik dinlemek (tidal adlı uygulama) istediğimde tüm evin interneti çöküyor. " Kaydedildi " yazıyor. Kimse bağlanamıyor. Modeme reset atıyorum düzeliyor. Farklı 2 telefona wifi testi yapınca ikisinin hızının aynı olduğunu gördüm. Sizce sorun nedir ? (dhcp yerine statik ip denedim hiç görmüyor o zaman interneti). Benim gibi sorun yaşayan var mı ?

bilal011

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Normal
Cihazım
Sony Xperia
Konular
16
Arkadaşlar telefonu garantiye yollamıştım. Ahize problemi vardı. Yapıldı. Gelince miui 12 güncellemesi yaptım. Bluetooth açıp müzik dinlemek (tidal adlı uygulama) istediğimde tüm evin interneti çöküyor. " Kaydedildi " yazıyor. Kimse bağlanamıyor. Modeme reset atıyorum düzeliyor. Farklı 2 telefona wifi testi yapınca ikisinin hızının aynı olduğunu gördüm. Sizce sorun nedir ? (dhcp yerine statik ip denedim hiç görmüyor o zaman interneti). Benim gibi sorun yaşayan var mı ?
Bendede aynı sorun vardı bildirim panelinde konuma basılı tut kablosuz ağ ve Bluetooth taramasına gir iki seçeneğide kapalı konuma getir daha sonra modemin wifi 5G destekliyorsa 5Gyi aç çünkü 2.4G çakışma oluyormuş

Wadajat

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
taha
Cihazım
mi 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam garantiye yolladım bu arada yeni geldi aynı sorun devam ediyordu çok teşekkür ederim sorunum çözüldü.

Wadajat

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
taha
Cihazım
mi 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Derken aynı sorun devam ediyor şu an :/