Telefonu sıfırla dedim. Miui ekranında kalıyor. Hiç bir şekilde açılmıyor galiba tel gg oldu yardım edecek bir dostum var miBu twrp yukleyemedim ya guncelleme sonrası silindi. Simdi ben teli fabrika ayarlarına döndürsem imei silinir mi 8 se için?
Hocam miflash ile fastboot rom yüklemeyi denediniz mi ? Güncelleme ile IMEI silinmez. Twrp yüklü cihazı sıfırla dedğinizde miui ekranında kalması normal. Dediğim gibi miflash ile clean all seçip global rom yükleyin. Sonrasında twrp yine yükleyebilirsinizBu twrp yukleyemedim ya guncelleme sonrası silindi. Simdi ben teli fabrika ayarlarına döndürsem imei silinir mi 8 se için?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Telefonu sıfırla dedim. Miui ekranında kalıyor. Hiç bir şekilde açılmıyor galiba tel gg oldu yardım edecek bir dostum var mi
Bugün denedim mi flash ile ama mi flaşh da teli görüyor flash diyorum ilk baş dolmaya başlıyor ama doltuktan sonra bi değişim olmuyor. Saatlerce öylece kalıyor yükleme ekranında ne bir hata nede bir bittiğine dair işaret çıkmıyor. Saniye 5000 lere geldiHocam miflash ile fastboot rom yüklemeyi denediniz mi ? Güncelleme ile IMEI silinmez.
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam cleann all işaretleyip deneyinSürüm farkından da olabilir en son sürüm değil de bir iki sürüm önceki romu yükleyip dener misiniz?
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bu şekilde yapıyorum yine de dosyayı atamıyorum atılıyor gözüküyor fakat aynı değişen bir şey yokcünkü şifreli , wipe bölümüne girip (tüm veriler silinir) format data yazan bölüme dokunun ardından gelen bölüme yes yazıp onaylayın sifre çözülecektir