Yardım Xiaomi Mi 8 telefonum kamerası berbat

zewely1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ulaş
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global rom
Telefon Modeli
Xiaomi Mi 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
arkadaşlar ben mi 8 i hepsiburada dan global romda aldım. almadan önce telefon araştırırken benim için en önemli şey kameraydı ve ben mi 8 in dxomark puanına güvenerek bu telefonu almaya karar verdim ve aldım çünkü dxomarkta iphone x den bile yüksek bir puan almıştı (99 puan) ancak bakıyorum da telefonun kamerası gerçekten hoşuma gitmedi gerek renkler olsun gerek portre modu olsun çok kötü özellikle portre bulanık çekiyor ve genel olarak renkler gerçekçi durmuyor hiç
buna bir çözüm var mı dostlarım bileniniz varsa çok sevinirim bana yardım edin :)

zewely1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ulaş
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
1
Ağustos 2018 den beri mi 8 kullanıyorum . İlk aldığım zamanlar kamerası gerçekten çok güzeldi , çok net , gerçekçi , herkes çektiğim fotoğrafları aşırı beğeniyordu fakat son 7-8 aydır doğru düzgün odaklayamiyor bile . Yeni gelen güncellemelerle birlikte kamera performansının bilerek kötüleştirildiğini düşünüyorum . 1 yıldan fazla süredir de eu beta rom kullanıyorum .

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bana da bir tuhaf geliyor yani anlam veremiyorum kendi kamerası zaten açıkçası gözüme kötü geldi ancak gcamle biraz toparladı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En iyi gcam bu bence
Teşekkürler deneyeceğim şimdi

En iyi gcam bu bence
hocam teşekkürler uygulamayı kurdum ayarlarını nasıl yapmalı mıyım normal kalsın mı yoksa ?

Son düzenleme:
Oyla:

mert258

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi8
Konular
16
Hocam bana da bir tuhaf geliyor yani anlam veremiyorum kendi kamerası zaten açıkçası gözüme kötü geldi ancak gcamle biraz toparladı

Teşekkürler deneyeceğim şimdi

hocam teşekkürler uygulamayı kurdum ayarlarını nasıl yapmalı mıyım normal kalsın mı yoksa ?
Normal kullanıyorum ben gayet güzel diğer versiyonlara göre, fazla anlamam ayardan zaten

Oyla:

suso9292

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tugay
Cihazım
Mi8
Meslek
Kalite teknisyeni
Konular
4
Kamerayi sürekli kullanınca lens değer kaybına uğruyor sürekli aldığı ışıktan dolayı bu tarz bir yazı okumuştum neden bu olabilir belki.

Oyla:
Üst Alt