Yardım Xiaomi Mi 8 telefonum kamerası berbat

zewely1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ulaş
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global rom
Telefon Modeli
Xiaomi Mi 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
arkadaşlar ben mi 8 i hepsiburada dan global romda aldım. almadan önce telefon araştırırken benim için en önemli şey kameraydı ve ben mi 8 in dxomark puanına güvenerek bu telefonu almaya karar verdim ve aldım çünkü dxomarkta iphone x den bile yüksek bir puan almıştı (99 puan) ancak bakıyorum da telefonun kamerası gerçekten hoşuma gitmedi gerek renkler olsun gerek portre modu olsun çok kötü özellikle portre bulanık çekiyor ve genel olarak renkler gerçekçi durmuyor hiç
buna bir çözüm var mı dostlarım bileniniz varsa çok sevinirim bana yardım edin :)

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
arkadaşlar ben mi 8 i hepsiburada dan global romda aldım. almadan önce telefon araştırırken benim için en önemli şey kameraydı ve ben mi 8 in dxomark puanına güvenerek bu telefonu almaya karar verdim ve aldım çünkü dxomarkta iphone x den bile yüksek bir puan almıştı (99 puan) ancak bakıyorum da telefonun kamerası gerçekten hoşuma gitmedi gerek renkler olsun gerek portre modu olsun çok kötü özellikle portre bulanık çekiyor ve genel olarak renkler gerçekçi durmuyor hiç
buna bir çözüm var mı dostlarım bileniniz varsa çok sevinirim bana yardım edin :)
Google Camera indirebilirsiniz

Oyla:

zewely1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ulaş
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Google Camera indirebilirsiniz
Teşekkürler cevabın için ancak google camera kurdum telefona biraz daha gerçekçi ve iyi çekmeye başladı şuanda da zaten gcam ile fotoğraf çekiyorum ancak o da tatmin etmiyor yani dxomarkta 99 alan bir cihazın kamerası böyle olmamalı diye düşünüyorum

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Teşekkürler cevabın için ancak google camera kurdum telefona biraz daha gerçekçi ve iyi çekmeye başladı şuanda da zaten gcam ile fotoğraf çekiyorum ancak o da tatmin etmiyor yani dxomarkta 99 alan bir cihazın kamerası böyle olmamalı diye düşünüyorum
Hocam resim kalitesini her şey etkiler,ışık kalitesi açısı iso değerleri vs mi 8 kendim geçmişte kullandığım bir cihaz ve çok başarılı işler çıkarıyordu

Oyla:

zewely1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ulaş
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
1
Hocam resim kalitesini her şey etkiler,ışık kalitesi açısı iso değerleri vs mi 8 kendim geçmişte kullandığım bir cihaz ve çok başarılı işler çıkarıyordu
bilmiyorum hocam değişik geldi bi gözüme şuan haliyle karantinada evden çıkamıyoruz sadece evde fotoğraf çekme imkanı buldum. dışarıda da çekimler yaptıktan sonra tam karar verebilirim. bir sorum daha olucak mi 8 de gcam hangi sürümü kullanılmalı ve hangi ayarlar olmalı ?

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
bilmiyorum hocam değişik geldi bi gözüme şuan haliyle karantinada evden çıkamıyoruz sadece evde fotoğraf çekme imkanı buldum. dışarıda da çekimler yaptıktan sonra tam karar verebilirim. bir sorum daha olucak mi 8 de gcam hangi sürümü kullanılmalı ve hangi ayarlar olmalı ?
Cihazda donanımsal bir sorun yoksa başarılı işler çıkardığını düşünüyorum,ikinci sorunuza gelecek olursak güncel mi 8 kullanan arkadaşlar yardımcı olursa daha sağlıklı olacaktır

Oyla:

zewely1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ulaş
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
1
Te
Cihazda donanımsal bir sorun yoksa başarılı işler çıkardığını düşünüyorum,ikinci sorunuza gelecek olursak güncel mi 8 kullanan arkadaşlar yardımcı olursa daha sağlıklı olacaktır
Hocam telefonun donanımsal sıktını olma gibi bir şeyi olsa sadece kamerada olmaz sanırım bence bana öyle geliyor sadece evde denediğim için çünkü oyunlar vs baya baya akıcı ayrıyeten şarj konusunda çok başarılı gerçekten.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Te

Hocam telefonun donanımsal sıktını olma gibi bir şeyi olsa sadece kamerada olmaz sanırım bence bana öyle geliyor sadece evde denediğim için çünkü oyunlar vs baya baya akıcı ayrıyeten şarj konusunda çok başarılı gerçekten.
O zaman hocam bir sıkıntı yoktur

Oyla:

aliefe_1963

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali efe
Cihazım
Mi 8
Konular
20
Ağustos 2018 den beri mi 8 kullanıyorum . İlk aldığım zamanlar kamerası gerçekten çok güzeldi , çok net , gerçekçi , herkes çektiğim fotoğrafları aşırı beğeniyordu fakat son 7-8 aydır doğru düzgün odaklayamiyor bile . Yeni gelen güncellemelerle birlikte kamera performansının bilerek kötüleştirildiğini düşünüyorum . 1 yıldan fazla süredir de eu beta rom kullanıyorum .

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt