- Adım
- Ümit
- Cihazım
- Mi 8se
- Konular
- 0
Rar şifresi nedir ?Güncel versiyonu çıktı v8.2.3
Rar şifresi nedir ?Güncel versiyonu çıktı v8.2.3
Teşekkürler başarıya ulaştım dediklerinizleson sürümü kurarsan üzerine 04 lü twrp sürümü kurman lazım ve root atman lazım yolsa kasmalar var
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sorun yoksa sevindim hocamTeşekkürler başarıya ulaştım dediklerinizle
Diğer - Mi 8 SE İlk Alım Ve İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Güncelleme ve Sıfırlama Sorunları)elimde mi 8 se var twrp yüklüyorum yükleme tamamlanınca bazen hiç açılmıyor elle tuşa basıp telefonu açıyom. bazen de twrp açılıyor ancak internetteki adımları uyguluyom wipe data factroy reset falan yapıp en son reboot yapınca fastboot moda geçip kalıyor fastboot dan rom atıp kurtarmak zorunda kalıyom telefonu. telefon iyi güzel de inglizce kullanmaktan gına geldi şuna nasıl Türkçe rom yükliiycem el atın lütfen
Hocam halinizden en iyi ben anlarım bende öğlen vaktinden akşam vaktine kadar uğraşmıştım By Trabzonlu ve bir abi daha vardı onun yardımı ile halletmiştik.denedim 4 farklı twrp 2 farklı çin ve eu rom denedim lakin videolarda anlatılan wipe data reset olayından sonra reboot yapınca siyah ekran ve fastboot ekranına düşüyor sahur vakti ve 11 den beri aralıksız deniyorum ama ümidimi yitirdim İngilizceye devam
denedim 4 farklı twrp 2 farklı çin ve eu rom denedim lakin videolarda anlatılan wipe data reset olayından sonra reboot yapınca siyah ekran ve fastboot ekranına düşüyor sahur vakti ve 11 den beri aralıksız deniyorum ama ümidimi yitirdim İngilizceye devam
Hocam halinizden en iyi ben anlarım bende öğlen vaktinden akşam vaktine kadar uğraşmıştım By Trabzonlu ve bir abi daha vardı onun yardımı ile halletmiştik.