Rehber Xiaomi Mi 8 SE Twrp 3.2.3-0331 Otomatik Yükleme Aracı

polata44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zafer
Cihazım
mi
Konular
4
bende de aynı sürüm yüklerseniz bilgilendirir misiniz ? 1102 bir de çince
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim bir önceki msjımdaki linkten 1217'nin zip versiyonunu indirip twrp üzerinden kurulum yapabilirsin.
1102 twrp yi ingilizce yaptım şimdi dediğiniz yerden 1217 i indirip twrp üzerinden install a basıp mi kurayım yoksa linki indirim 1217 nin zip versiyonunu telefona indirip te mi kurayım twrp yi

Son düzenleme:

TEKE

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kıtkat
Cihazım
Mi8Se
Meslek
çaycı
Konular
1
bende de aynı sürüm yüklerseniz bilgilendirir misiniz ? 1102 bir de çince
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1102 twrp yi ingilizce yaptım şimdi dediğiniz yerden 1217 i indirip twrp üzerinden install a basıp mi kurayım yoksa linki indirim 1217 nin zip versiyonunu telefona indirip te mi kurayım twrp yi

Hocam, ben denedim oldu. Şu an TWRP 1102'den TWRP 1217'ye geçtim hem de saniyeler içinde.

Yaptığım İşlem Sırası:
1- TWRP 1217 iso indir->
2- indirdiğin dosyayı telefonuna al. ben telefondaki TWRP klasörünün içine attım
3- Ses Açma + Pawır tuşlarına aynı anda basıp TWRP aç
4- Install Butonuna tıklat -> Alttaki ISO Butonuna tıklat -> 1.adımda indirdiğin dosyayı seç -> Seçeneklerden 'Recovery' olanını seç -> Sürgüyü çek
5- Bitti

-------------------------------------

Şimdi bende TWRP 1217 yüklü. Artık miui 10.2.3 versiyonuna geçebilir miyim TWRP silinmeden?

spyserk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
srkn
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
2
Hocam, ben denedim oldu. Şu an TWRP 1102'den TWRP 1217'ye geçtim hem de saniyeler içinde.

Yaptığım İşlem Sırası:
1- TWRP 1217 iso indir->
2- indirdiğin dosyayı telefonuna al. ben telefondaki TWRP klasörünün içine attım
3- Ses Açma + Pawır tuşlarına aynı anda basıp TWRP aç
4- Install Butonuna tıklat -> Alttaki ISO Butonuna tıklat -> 1.adımda indirdiğin dosyayı seç -> Seçeneklerden 'Recovery' olanını seç -> Sürgüyü çek
5- Bitti

-------------------------------------

Şimdi bende TWRP 1217 yüklü. Artık miui 10.2.3 versiyonuna geçebilir miyim TWRP silinmeden?
Tavsiyem yeni sürümü yüklendikten sonra wipe cache konumundan sonra restart atmadan önce tekrar recovery partitionunu bahsettiğim yöntemle 1217 twrp sürümünü yuklemen.

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TEKE

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kıtkat
Cihazım
Mi8Se
Meslek
çaycı
Konular
1
Şu an geçmiş bulunuyorum. Dediğiniz gibi 1217 twrp versiyonu ile miui 10.2.3'e geçtim. Geçiş yaparken temiz kurulum yaptım. Wipe data, dalvik, cach, system hepsini sildim.

esparanze

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
0
eu 8.7.5 beta diye yazıyor sanırım rom bu. cihaz yeni olduğu için nasıl ve nereden başlamam gerekiyor kafam karıştı. Güncellemeyi nasıl yapmam gerekiyor nereden başlamalıyım, hangi romu yüklemem gerekiyor bilemedim TWRP-rom-fastboot beynim yandı. 2 tane TWRP var hangisini yükleyeceğim rom hangisini yüklemem gerek

sunqfu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sunqfu
Cihazım
Mi 8
Konular
11
eu 8.7.5 beta diye yazıyor sanırım rom bu. cihaz yeni olduğu için nasıl ve nereden başlamam gerekiyor kafam karıştı. Güncellemeyi nasıl yapmam gerekiyor nereden başlamalıyım, hangi romu yüklemem gerekiyor bilemedim TWRP-rom-fastboot beynim yandı. 2 tane TWRP var hangisini yükleyeceğim rom hangisini yüklemem gerek

İlk önce telefonu USB hata ayıklama moduna alıp şunu: yükleyin. Daha sonra daha güncel Xiaomi.eu rom sürümü olan 9.3.21' i şuradan: indirip telefonun hafızasına atın twrp ye girip üzerine flashlayıp cache/dalvik temizleyin

arneas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
arneas
Cihazım
poco
Konular
0
Kimse yardimci olmiycakmi surumde mi sikinti var
Denilenleri yapiyorum twrp yukleme aracini calistoriyorum
Waiting for any device de kaliyor hic bir islem yapmiyor nasil yukleye bilirim yardim edin lutfen

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fastboot açıkken
1. aygıt yöneticisine giriniz
2. ünlem işaredi olan android yazan sürücüye tıklayınız
3. bilgisayarımda var seçeneğini tıklayıp android yazan sürücüyü seçiniz
4. seçeneklerden androo bootloder yazan sürücüyü yükleyiniz.
5. bu sayfataki işlemleri tekrar uygulayınız çalışacaktır.

esparanze

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
0
İlk önce telefonu USB hata ayıklama moduna alıp şunu: yükleyin. Daha sonra daha güncel Xiaomi.eu rom sürümü olan 9.3.21' i şuradan: indirip telefonun hafızasına atın twrp ye girip üzerine flashlayıp cache/dalvik temizleyin
ÜSTAD DALVİK/art CACHE - DATA - VE CACHE kısmını işaretledim temizlik tamam ama back ve reboot systemde kalidım na yapmam gerekiyor ?

sunqfu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sunqfu
Cihazım
Mi 8
Konular
11
ÜSTAD DALVİK/art CACHE - DATA - VE CACHE kısmını işaretledim temizlik tamam ama back ve reboot systemde kalidım na yapmam gerekiyor ?

Dalvik ve Cache temizledikten sonra reboot yapmanız lazım sonra cihaz açılacak.

Üst Alt