Rehber Xiaomi Mi 8 SE Twrp 3.2.3-0331 Otomatik Yükleme Aracı

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
selamlar Acil yardım lütfen eu beta son sürüme güncelledikten sonra fastboot ta tıkalı kaldı telefon hiçbir şekilde çıkamıyorum twrp yüklemeyi denedim fakat yüklemiyor yardımcı olurmusunuz
Çin beta indirip mi flash ile yukleyin

esersoy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ESER FIRAT
Cihazım
11 LİTE 5G NE
Konular
0

HüseyinErkam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyinerkam
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
10
mi flash la flashlarken şu hatayı alıyorum yardım lütfen : can not found file flash_all_lock.bat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

hocam resimdeki gibi seçtim romu telefonu bağlayıp flash diyeceğim değilmi alttaki şıkları değiştiricemmi brick olmasını istemiyorum

Son düzenleme:

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
mi flash la flashlarken şu hatayı alıyorum yardım lütfen : can not found file flash_all_lock.bat

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

hocam resimdeki gibi seçtim romu telefonu bağlayıp flash diyeceğim değilmi alttaki şıkları değiştiricemmi brick olmasını istemiyorum
Flash all ile yükleme yapın.

msx1987

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tugrul
Cihazım
mi 8 se
Konular
0
downloading 'boot.img' yerinde ne kadar beklediniz bende uzun zamandır orada duruyorda.

Merhabalar, Mi8SE cihazıma twrp yüklemeye çalışıyorum ancak downloading 'boot.img' kısmında uzun zamandır bekliyorum bu kadar uzun sürmesi normal mi acaba ?
bende bekleme yapmıyor, hızlı birşekilde tamamlanıyor.

HüseyinErkam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyinerkam
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
10
cihaz fasboot ta kaldıktan sonra çin romu flashlayıp buradaki twrp yi yüklemeye çalıştım fakat yüklenmedi eski bir sürüm twrp yükleyip 8.12.13 eu beta indirip kurdum şimdi 9.1.3 e güncelleyeceğim fakat twrp eski sürüm yeni sürüm olarak bunu kurduğumda twrp açılmıyor yardım edermisiniz

Son düzenleme:

Sublevel35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sublevel35
Cihazım
Redmi note 13 p
Konular
8
cihaz fasboot ta kaldıktan sonra çin romu flashlayıp buradaki twrp yi yüklemeye çalıştım fakat yüklenmedi eski bir sürüm twrp yükleyip 8.12.13 eu beta indirip kurdum şimdi 9.1.3 e güncelleyeceğim fakat twrp eski sürüm yeni sürüm olarak bunu kurduğumda twrp açılmıyor yardım edermisiniz
huseyin,once eski twrp ile 8.12.27 romuna gececeksin,o surume gectikten sonra,buradaki twrp yi tekrar flashlayacaksin,9.1.10 romu yukleyeceksin

8.12.27 den onceki surumlerde olup ta bu twrp yi direk flashladiginizda cihaz twrpyi acamiyor,haliyle 8.12.13 çin surumune miflashtan gececeksin,sonra bundan bir onceki twrpyi flashlayip,8.12.27 eu romu yukleyeceksiniz,direk son surum twrp yi flashlarsaniz yine olmuyor,8.12.27 romuna gectikten sonra,buradaki twrpyi tekrar flashlayip,9.1.10 romuna gececeksiniz

burada vermis oldugum twrp linki bir oncek twrp

Son düzenleme:

Okan26

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Okan
Cihazım
Mi 8se
Konular
0
Merhaba arkadaşlar acemiyim öncelikle o sebeple hoşgörün anlamadığım bir kaç şeyi nasıl yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
Şuan hali hazırda olan miui sürümüm 10 8.12.13 eu beta. Telefonun kendi güncellemesine gelen ise 9.1.10.
Bende indirdim telefona fakatyükle demedim. twp varmı diye kontrol edeyim dedim ama gitmiş ses kısma ve power tuşuna bastığımda fastboot geliyor.
Şimdi ben buradan telefona inmiş olan 9.1.1o sürümünü resimde de görüldüğü gibi yükle dersem problemsiz yüklenir mi?
Yüklenmez ise ne yapmam gerekiyor tekrardan telefona twrp yükleyip flaslamam mi gerekir?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-01-12-22-07-26-787_pl.zdunex25.updater.png
    Screenshot_2019-01-12-22-07-26-787_pl.zdunex25.updater.png
    139 KB · Görüntüleme: 26
Üst Alt