Yardım Xiaomi Mi 8 SE Fastboot ekranında takılma

TherKdul

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nazım Can
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
2
Merhabalar, yakın zamanda Xiaomi 8 SE aldım. EU beta ROMunu kurmak istedim, ama TWRP'den flashlayınca fastboot ekranında takılı kaldım.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
linkli videodaki adımları kullanarak cihazı tekrardan açtım ve EU beta ROMunu kurmayı denedim ama aynı sorunla karşılaştım. Şuan Çin developer ROMu kurulu ve EU beta ROMunu kurmak istiyorum, acaba nerede hata yapıyorum ve nasıl düzeltebilirim, yardımcı olur musunuz?

Emosis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
10
Pitchblack son versiyonu telefon hafızasında tutun her rom kurulumundan sonra TWRP kaybolma riskinden kurtulmak için rom kurulumlarından sonra flashlayın ve silinmiş ise yeniden başlatmadan önce kurulmuş olsun. Bu şekilde ben hiç twrp kaybetmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet son beta sürümü kurdum ama 2020.05.21 Mi Globe. Dediğim gibi yapın TWRP kaybolmaz.
En düzgün çalışan MIUI 12 bu olmuş bence şimdilik. Forumda da belirttim sadece uygulama kasası ve kontrol merkezinde kasmalar var.

Son düzenleme:
Oyla:

TherKdul

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nazım Can
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
2
Pitchblack son versiyonu telefon hafızasında tutun her rom kurulumundan sonra TWRP kaybolma riskinden kurtulmak için rom kurulumlarından sonra flashlayın ve silinmiş ise yeniden başlatmadan önce kurulmuş olsun. Bu şekilde ben hiç twrp kaybetmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet son beta sürümü kurdum ama 2020.05.21 Mi Globe. Dediğim gibi yapın TWRP kaybolmaz.
En düzgün çalışan MIUI 12 bu olmuş bence şimdilik. Forumda da belirttim sadece uygulama kasası ve kontrol merkezinde kasmalar var.
Merhaba dostum, belirttiğim gibi bu işlerde yeniyim, şu yazdıkların bana uzaylı yazısı gibi geliyor. Daha salağa anlatırmış gibi anlatır mısın?

Oyla:

Emosis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
10
Merhaba dostum, belirttiğim gibi bu işlerde yeniyim, şu yazdıkların bana uzaylı yazısı gibi geliyor. Daha salağa anlatırmış gibi anlatır mısın?

Rom yüklerken her zaman temiz kurulumu tercih ederim yani önce format+yes sonra full wipe ( temizle seçeneğini seçince satıcıya kadar olanların hepsi işaretli )
sonrasında telefonu bilgisayara bağla bağla mtp aktif
Yükleyeceğin Rom + Gerekiyorsa modem ( android 10 için şart ) + pitchblack recovery son sürüm veya sende zipli şekilde yüklenebilir hangi twrp varsa o.
Şimdi yükleme sırası da şöyle olacak her zaman
Önce rom
Sonra modem gerekiyorsa..
Sonra pitchblack veya senin belirlediğin recovery.zip
Bu şekilde kurulumdan çıkmadan yeniden TWRP flashlamış oluyoruz. Çünkü bazen kurduğumuz rom cihazımızdaki TWRP yi silebiliyor.
Bu adımları uygulayarak 10.3. sonrası istediğin beta veya stabil romu kur dene TWRP kaybolmaz sorun yaşamazsın.

Oyla:
Üst Alt