Yardım Xiaomi Mi 8 SE China Rom

aytac2961

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aytaç
Cihazım
mi max
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.0
Telefon Modeli
Mi 8 se
Bootloader Kilidi
Açık
Lütfen acil yardım bekliyorum..
Cihaz china rom olarak aldım 1 ay bekledim bl açıldı. Yalnız bl açılırken bütün bilgiler silindi. O yüzden root yapıp disk recovery işlemi yapmam gerekli fotoları kurtarmak için. Aynı zamanda global rom da yüklemem gerekiyor. Acil cevap bekliyorum lütfen..

aytac2961

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aytaç
Cihazım
mi max
Konular
4
Hayır önce rom u yükleyecek sinüs yüklediğiniz bazı romlar da magisk in 17.1 sürümü ile geliyor magisk telefonu rotlar
Siz MIUI 10.0.1.0 eu romu yükleyin ben bu linkdeki MIUI eu romu yükledim kullanıyorum magisk yüklü değil eğer rotlamak isterseniz magisk 16.6 indirin twrp ile kurun telefon rotlanir
Link
Hocam telefon sonunda açıldı siz root yaptınızmı? link varmı 16.6 ın bende 16.7 var onu kurmicam

Oyla:

GurdoganMert

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Çin romu ile birlikte de kullanabilirsiniz İngilizce şekilde bence bu kadar da uğraşmayın SE modeli için Global rom çıkmayacak hiç bir zaman zaten Çin romu daha stabil çalışabilir o yüzden

Oyla:

Krmmrt34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kerim
Cihazım
Samaung c9 p
Konular
0
benimde bir sorunum var ve hıc bır sekılde cozemıyorum mı 8 se cıhazıma yanlıslıkla 3.2.0 v10 r om yukledım suan baska hıc bır rom yukleyemıyorum yuklemeye calıstıgımda hersey normal gıbı gozukuyor fakat yukleme sona erdıgınde telefon fastboot modunda kalıyor sıl bastan fastboot uzerınden rom kuruyorum twrp yukluyorum ama rom yuklemeye calıstıgımda tekrar fastboot modunda kalıyor ve hıc bı sekılde ıslem yapamıyorum

Oyla:
Üst Alt