- Adım
- Uğur
- Cihazım
- Xiaomi Mi 6
- Konular
- 3
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 11.0.3 PGGCNXM
- Telefon Modeli
- note 8 pro
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Telefonu kargodan ikinci el olarak aldım. Satan kişi ingilizce olduğunu ve dili değiştiremediğini söyleyerek ucuza satıyordu. Ben de ingilizce kullanır, sıkılırsam bl açıp türkçe çeviririm dedim.
Zannettiğim gibi olmadı
Meğersem bu cihazlarda BL açıp kapadıktan sonra tekrar BL açılmıyor. Anladım ki cihaz bu durumda.
Çin versiyon kullanmak ölüm, playstoreu harici indirdi. indirdiğim uygulamalar da ingilizce oluyor. Bazı uygulamalar sıkıntı çıkarıyor...
Akıl verin sizce ne yapayım. BL alamazsam bu haliyle kullanacağım. Telefonu daha stabil ve kullanışlı hale getirmek için tavsiyeler verir misiniz?
Bu arada Çin romu olmasıyla alakalı mı bilmiyorum ama bazen beni arayanlar telefonun kapalı diyor. Ben dış arama yaptığımda geç çalmaya başlıyor. Şehir merkezinde turkcell hattım. Neyle ilgili olabilir sizce.
Zannettiğim gibi olmadı
Çin versiyon kullanmak ölüm, playstoreu harici indirdi. indirdiğim uygulamalar da ingilizce oluyor. Bazı uygulamalar sıkıntı çıkarıyor...
Akıl verin sizce ne yapayım. BL alamazsam bu haliyle kullanacağım. Telefonu daha stabil ve kullanışlı hale getirmek için tavsiyeler verir misiniz?
Bu arada Çin romu olmasıyla alakalı mı bilmiyorum ama bazen beni arayanlar telefonun kapalı diyor. Ben dış arama yaptığımda geç çalmaya başlıyor. Şehir merkezinde turkcell hattım. Neyle ilgili olabilir sizce.