Çözüldü Xiaomi Mi 8 MIUI 10.2.2 den sonraki güncelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HüseyinAvcı

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
Eczane Teknikeri
Konular
32
Arkadaşlar her hafta yeni güncelleme alıyorlar geliştiriciler tarafından ama onlarda sürekli problem yaşıyorlar çeşitli hatalardan dolayı anlamadım gitti nasıl olcak

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla yeni sürümde millet pil ve ekran açık süresi ile şov yapıyor

mertc15

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Miui 11 güncellemesinin dolu dolu gözükmesi için miui 10 stabile güncelleme geleceğini sanmıyorum. Mi9daki AOD özelleştirmesini sadece mi8 China betaya sunmaları da bunu gösteriyor. Herkes bl klidi açıp EU rom kurmak zorunda olmamalı.

Miui arayüzü için Xiaomi tercih eden kitleyi kaybetmeye başladılar bence.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

tahaydin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
Mi 8
Konular
15
Miui 11 güncellemesinin dolu dolu gözükmesi için miui 10 stabile güncelleme geleceğini sanmıyorum. Mi9daki AOD özelleştirmesini sadece mi8 China betaya sunmaları da bunu gösteriyor. Herkes bl klidi açıp EU rom kurmak zorunda olmamalı.

Miui arayüzü için Xiaomi tercih eden kitleyi kaybetmeye başladılar bence.

Direk 11 e mi geçilir sizce mi 9 da 11 ne zaman çıkacak belki aynı anda çıkarırlar kusura bakmayın çok fazla araştırma şansım olmadı sizlerden alıyorum bilgileri :)

mertc15

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Direk 11 e mi geçilir sizce mi 9 da 11 ne zaman çıkacak belki aynı anda çıkarırlar kusura bakmayın çok fazla araştırma şansım olmadı sizlerden alıyorum bilgileri :)

Bu forumda paylaşmışlardı değişikliklerin neler olacağı konusunda bi kısmı beta sürümlere geldi.

Pocophone F1 bikaç gün önce 10.2.3.0 aldı. Sadece güvenlik yaması ve donanımsal dokunmatik sorunu için yazılımsal fix yayınladılar. Betalarında mevcut olan 4k60fps ve Widevine L1 sertifikası yoktu. Yani içi boş güncelleme. Pocophone F1 geliştiricilerin onda birini Mi8 ekibinde göremedik. 1 yıl sonra durum daha vahim olacak.

tahaydin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
Mi 8
Konular
15
Bu forumda paylaşmışlardı değişikliklerin neler olacağı konusunda bi kısmı beta sürümlere geldi.

Pocophone F1 bikaç gün önce 10.2.3.0 aldı. Sadece güvenlik yaması ve donanımsal dokunmatik sorunu için yazılımsal fix yayınladılar. Betalarında mevcut olan 4k60fps ve Widevine L1 sertifikası yoktu. Yani içi boş güncelleme. Pocophone F1 geliştiricilerin onda birini Mi8 ekibinde göremedik. 1 yıl sonra durum daha vahim olacak.

Ya mi 8 de doğru düzgün kılıf ve ekran koruyucu bile bulamıyoruz çok tutmadı mı bu telefon anlamadım gerçekten

mertc15

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Ya mi 8 de doğru düzgün kılıf ve ekran koruyucu bile bulamıyoruz çok tutmadı mı bu telefon anlamadım gerçekten

Evet aynı durumdayım. Kılıf olarak autofocus kullanıyorum. Spigen kılıf alanlar çerçevenin iç kısma doğru kalınlığı nedeniyle tam ekran kullanımını zorlaştırdıgını belirtmiş.

Ekran koruyucu olarak önce blitzpower nanoglass taktım. Ekranı tam kaplamıyor hem de toz alıyordu her taraftan. Sonra zore dükkanında elemana taktırdım full body nano glass. Eğiklik görünce düzelttirdim. Eve gidince baktım ki düzgün kesilmemiş. Ekrandan biraz kayıp var birçok nano glass gibi ama sağ üst kısım daha fazlaydı. Görsel olarak biraz rahatsız etse de idare ediyorum. Ahize kısmı açık sadece ve sensör problemi yaşatmadı. Birçok kez takıp çıkardım baloncuk sorunu da olmadı.

Son düzenleme:

cemalpcnk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cemal
Cihazım
Mi 8
Konular
7

aynen öyle ne kılıf ne koruyucu cam bulabildim doğru düzgün guncellemeler de çok geç geliyor ve istedigimiz şeyler gelmiyor

tahaydin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
Mi 8
Konular
15
aynen öyle ne kılıf ne koruyucu cam bulabildim doğru düzgün guncellemeler de çok geç geliyor ve istedigimiz şeyler gelmiyor
Bu problemler xiaomi nerdeyse her ay telefon çıkarıyo diye oluyor sanırım üreticiler daha 8 için kılıf vs tam çıkarmadan hop 9 çıktı ki arada en az 4 model daha vardı galiba
kılıf ekran koruyucu üreticileri bile bu kadar hızlı aksiyon alamıyo
xiaomi maşallah çatur çutur çıkarıyo yeni model de işletim sistemini sonra hallederiz diyip pas geçiyolar galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt