Hocam türkiye için yüz tanıma geldimi
Bende onu sormuştum aslında
Maalesef google lens aktif kamerada biraz degisiklik var agir cekim de 960fps yeni geldi sanirim bunun dışında 4 g kapaliyken hala acik gozukuyor pubg centik sorunu duzelmemis konumla ilgili sikinti yazamafim sabah kullandimHocam türkiye için yüz tanıma geldimi
Maalesef google lens aktif kamerada biraz degisiklik var agir cekim de 960fps yeni geldi sanirim bunun dışında 4 g kapaliyken hala acik gozukuyor pubg centik sorunu duzelmemis konumla ilgili sikinti yazamafim sabah kullandim
Yok olmuyor denedim hepsiniÇentik sorunu belkide oyunun icindeki centik modu aktif olmadığı icin devam ediyordur? Bir bakmanızı tavsiye ederim. Grafik ayarları icinde, centik aktif pasif etme seceneği mevcut. Bizide bilgilendirirseniz sevinirim.
Neyi vardı kiArkadaşlar GPS düzelmiş mi
Belkide güncellemeyi geri çekmelerinin sebebi bu ve bunun gibi sorunlardır. Son güncelleme geldiğinde belkide düzelmiş olurlar.. Ama Htc, Samsung, İphone,Sony,Lg gibi marka telefonları kullandım. Böyle güncelleme politikası görmedim. Hayirlisi inşallahYok olmuyor denedim hepsini