Sohbet Xiaomi Mi 8 Lite

OrcunGurpinar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
17
Bende yazın almayı düşünüyorum. Kamerasını bazıları kötülemiş cidden o kadar kötü mü? Ve alınca iemi kaydı falan gerekiyor mu?
O kötüleyen benim portre modu sıkıntılı sadece her zaman öyle değil ama. Normal modda hiçbir sıkıntı yok gayet iyi kamerası

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

OrcunGurpinar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
17
Bende yazın almayı düşünüyorum. Kamerasını bazıları kötülemiş cidden o kadar kötü mü? Ve alınca iemi kaydı falan gerekiyor mu?
Ki şöylede bi durum var bu fiyata bu kamera çok bile

mustafa_Öner

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
A5 2016
Konular
1
O kötüleyen benim portre modu sıkıntılı sadece her zaman öyle değil ama. Normal modda hiçbir sıkıntı yok gayet iyi kamerası

Portre modu nasıl bir şey yani hangi durumlarda falan kullanılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ki şöylede bi durum var bu fiyata bu kamera çok bile

Mi 8 lite fiyatında başka cihaz alınır mı? Bazıları 660 az gibi şeyler diyorlar beni telefondan soğutuyorlar birde hızlı şarj 3.0 desteği ile 4.0 arasında çok fark var mı? Ben almışken iyisini alayım diyorum

is_mail

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ismail
Cihazım
mi4 lte
Konular
1
Bende kayıtlı yurtdışı mi 8 se ile ithalatçı garantili lite arasında kaldım aynı fiyat aralıklarındalar kararsızım.

serdarank

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
serdar
Cihazım
xiaomi mi 8lite
Konular
2
samsung s8 plus tan xiaomi mi 8 lite geçiş yaptım. samsung cihazımı pc ye yedekledim. oradaki bilgilerimi xiaomi ye nasıl aktarırım? yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Düşük ses alan arkadaşlar o başka xiaimi modellerdede olan bir sorun bu telefona özgü değil çoğu android telefon ve bazı kulaklıklarda senkranizasyon sorunu olabiliyor bu genelde ios da olmaz androidde de samsung da ses eşitleyici gibi bir özellik var Bluetooth kisminin ayarlarinda o note 8 s7 lerde falan xiaomi de bu yok bu yüzden düşük ses aliyorsunuz amiral gemisi xiaomi varsa bu sorunu genelde yaşamazsiniz. Yakında bu sorunlar yazılımla giderilebilir yada farkli romlar ses portlari vs. İle düzelticeksiniz

OrcunGurpinar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
17
Portre modu nasıl bir şey yani hangi durumlarda falan kullanılıyor
Portre modu odaklandığı nesne net, arkasını bulanık yapıyor. Ben fazla takıntılıyım bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum bu konuda

mustafa_Öner

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
A5 2016
Konular
1
Portre modu odaklandığı nesne net, arkasını bulanık yapıyor. Ben fazla takıntılıyım bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum bu konuda
Bende fazla takıntılıyım ama cihazın kusurunu görmedim beni tahminimce en az 4 sene götürür batarya ölmezse ki 4 e kadar ölmez gibi geliyor

Gray

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
Mi 8 lige
Konular
1
Yaklaşık 15 gündür 4/64 mavi rengini kullanıyorum,sormak istediginiz birşeyler varsa yardımcı olabilirim

İlk aldığında zaten %52 civarı sarjla geliyo ve doldurmana gerek yok bence bırakın bitsin,aldığım gibi koruyucu cam taktım full kaplama olanlardan kılıfsız kullnamayın arkası cam olduğu gibi cizilmeye müsait zaten kutudan beyaz kılıf çıkıyo.

Hocam bende siyah versiyonu var bu ön kamera bölümünde cizik var gibi duruyor bu modelle alakalı mı merak ettim ufak çizgi

Hakan Ali Hasan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
15

Hocam bende siyah versiyonu var bu ön kamera bölümünde cizik var gibi duruyor bu modelle alakalı mı merak ettim ufak çizgi
Yok kardeşim bende öyle bi çizik yok

Üst Alt