Yardım Xiaomi Mi 8 Lite Wife bağlantısı düşük

• Konbuyu başlatan TimeX
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 15
  • Görüntüleme 985

TimeX

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Atakan KOÇ
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.2.2.0
Telefon Modeli
Mi 8 Lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba, Aldığım günden beri Wifi bağlıyken az çekmesi nedeniyle kopmalar oluyor. Aynı mesafeden başka telefonlar 75% çeker iken benim telefonum 25% de görünüyor hat gücü. Bu yazılımsal bir sorun mu? Yoksa Xiaomi telefonların genel bir sorunu mu bu? Bu arada telefon ve modem arası 5-7 metre arası. İlla yanında olmak gerekiyor modemin.

OrcunGurpinar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
17
İlk 40 sayfaya baktım türkçe açılan hiçbir başlığa önem verilmemiş zaten o yüzden ingilizce yazmak gerek...
İngilizce yazdım zaten Türkçe açılan başlıklara cevap verseler bile lütfen ingilizce yazın diye cevap veriyorlar :D

Oyla:

meCOOL

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Android 9
Cihazım
Xiaomi mi 8 lit
Konular
15
Merhaba, Aldığım günden beri Wifi bağlıyken az çekmesi nedeniyle kopmalar oluyor. Aynı mesafeden başka telefonlar 75% çeker iken benim telefonum 25% de görünüyor hat gücü. Bu yazılımsal bir sorun mu? Yoksa Xiaomi telefonların genel bir sorunu mu bu? Bu arada telefon ve modem arası 5-7 metre arası. İlla yanında olmak gerekiyor modemin.
Dostun bende 1 aydır 6/128 modelini kullanıyorum. Evde modem farklı odada duruyor ben taa anasının nikahına gidiyorum hatta sokak başına gelince telefon tık diye otomatik kendi bağlanıyor.

Oyla:

Cb1111-1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Coşkun
Cihazım
Xiaomi Mi 8lite
Konular
5
Dostun bende 1 aydır 6/128 modelini kullanıyorum. Evde modem farklı odada duruyor ben taa anasının nikahına gidiyorum hatta sokak başına gelince telefon tık diye otomatik kendi bağlanıyor.
Bendede hiç sorun yok çok şükür...

Oyla:

TimeX

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Atakan KOÇ
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
2
Dün akşam baya bir test ettim ve kesin kanım şu. Samsung telefon modeme uzaklığı 6 metre ve çekim oranı %70-%75. xiami mi 8 lite telefon da ise %25-%30 arası. Redmi 5 plus da ise %35-%40 arası. Genel kanım şu. xioami telefonların modem çekim gücü düşük. Sanıyorum 2.4ghz'ı tam almıyor. Aslında cihaz Wifi 5 standartını kullanıyor. Wife 5 (5GHZ) destekli bir cihaz ama yine diyorum belki yazılımsal bir sorundan dolayı çekmiyor olabilir. Bu konuyu bence xiaomi destek ekibinin halletmesi gerekiyor. Bende diğer arkadaşlar gibi destek mesajı attım ama ses seda yok. Türkiye ayağı sadece satış yaptığından bu desteği uzun bir süre ya çince öğreneceğiz yada işaret dili ile çözmeye çalışacağız. Samsung ile karşılaştırdım çünkü elimde her iki cihaz olduğu için.

Samsung "Wi-Fi 802.11b, 802.11g, 802.11n"
Xiaomi "Wi-Fi 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11n 5Ghz, 802.11ac"

Oyla:

canaoife

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi 8 lite
Konular
1
Dün akşam baya bir test ettim ve kesin kanım şu. Samsung telefon modeme uzaklığı 6 metre ve çekim oranı %70-%75. xiami mi 8 lite telefon da ise %25-%30 arası. Redmi 5 plus da ise %35-%40 arası. Genel kanım şu. xioami telefonların modem çekim gücü düşük. Sanıyorum 2.4ghz'ı tam almıyor. Aslında cihaz Wifi 5 standartını kullanıyor. Wife 5 (5GHZ) destekli bir cihaz ama yine diyorum belki yazılımsal bir sorundan dolayı çekmiyor olabilir. Bu konuyu bence xiaomi destek ekibinin halletmesi gerekiyor. Bende diğer arkadaşlar gibi destek mesajı attım ama ses seda yok. Türkiye ayağı sadece satış yaptığından bu desteği uzun bir süre ya çince öğreneceğiz yada işaret dili ile çözmeye çalışacağız. Samsung ile karşılaştırdım çünkü elimde her iki cihaz olduğu için.

Samsung "Wi-Fi 802.11b, 802.11g, 802.11n"
Xiaomi "Wi-Fi 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11n 5Ghz, 802.11ac"
Bende xiaomi redmi note 5 le karsilastirmistim redmi note 5 cok sikintisiz bir cihaz.yuzde 80 cekerken wifi.xiaomi mi8 lite yuzde 60 larda cekiyordu wifi

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt