Yardım Xiaomi Mi 8 Lite Wife bağlantısı düşük

• Konbuyu başlatan TimeX
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 15
  • Görüntüleme 985

TimeX

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Atakan KOÇ
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.2.2.0
Telefon Modeli
Mi 8 Lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba, Aldığım günden beri Wifi bağlıyken az çekmesi nedeniyle kopmalar oluyor. Aynı mesafeden başka telefonlar 75% çeker iken benim telefonum 25% de görünüyor hat gücü. Bu yazılımsal bir sorun mu? Yoksa Xiaomi telefonların genel bir sorunu mu bu? Bu arada telefon ve modem arası 5-7 metre arası. İlla yanında olmak gerekiyor modemin.

OrcunGurpinar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
17
Ben online oyun oynuyorsam modem yanında oturuyorum anca öyle oynuyabiliyorum :D Malum 4,5G'de de sıkıntı olduğu için :D

Oyla:

ferdigoren

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferdi
Cihazım
Xiaomi 8 Lite
Meslek
Grafik & Kurgu
Konular
21
Ben öyle bir sıkıntı yaşamadım açıkçası örneğin kendi evimde modem orta odada diğer odada 2 duvar olmasına rağmen 3 diş garanti çekiyor hocam

Oyla:

OrcunGurpinar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
17
Ben öyle bir sıkıntı yaşamadım açıkçası örneğin kendi evimde modem orta odada diğer odada 2 duvar olmasına rağmen 3 diş garanti çekiyor hocam
Çekmesine benimkide çekiyor youtube vs internet gerektiren işleri halledebiliyorum ama oyunda inanılmaz ms yüksekliği yaşıyorum

Oyla:

ferdigoren

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferdi
Cihazım
Xiaomi 8 Lite
Meslek
Grafik & Kurgu
Konular
21
Çekmesine benimkide çekiyor youtube vs internet gerektiren işleri halledebiliyorum ama oyunda inanılmaz ms yüksekliği yaşıyorum
oyunlar da pubg oynuyorum genelde bende onda da öyle ping sorunu görmedim adsl net birde kullanıyorum. dostum.

Oyla:

Cb1111-1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Coşkun
Cihazım
Xiaomi Mi 8lite
Konular
5
Ben online oyun oynuyorsam modem yanında oturuyorum anca öyle oynuyabiliyorum :D Malum 4,5G'de de sıkıntı olduğu için :D
Modem ile 4.5g arasında bir bağlantı kurmana ve amacına yönelik açıklamana şaşırmadım :)

Bu arada bende de hiç sıkıntı yok ayarlarını sıfırlayıp modem şifreni felan girerek yeniden bağlantı kurmaya çalış...

Oyla:

OrcunGurpinar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
17
Modem ile 4.5g arasında bir bağlantı kurmana ve amacına yönelik açıklamana şaşırmadım :)

Bu arada bende de hiç sıkıntı yok ayarlarını sıfırlayıp modem şifreni felan girerek yeniden bağlantı kurmaya çalış...
Dediğinizden birşey anlamadım fakat anlatmaya çalıştığım şey; wifi çok iyi çekmiyor, 4,5g ise şebeke problemi yaşadığımdan kopukluk oluyor hızlı değil. Bir bağlantı yok zaten aralarında :) Sadece ortak noktaları var ikiside çok kötü :D

Oyla:

Cb1111-1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Coşkun
Cihazım
Xiaomi Mi 8lite
Konular
5
Dediğinizden birşey anlamadım fakat anlatmaya çalıştığım şey; wifi çok iyi çekmiyor, 4,5g ise şebeke problemi yaşadığımdan kopukluk oluyor hızlı değil. Bir bağlantı yok zaten aralarında :) Sadece ortak noktaları var ikiside çok kötü :D
Bende her ikiside sorunsuz ona rağmen xiaomiye mail attım burada bir arkadaş bir başlıkta yazmış ve miu forumunda bug report açtım umarım güncelleme ile sorunlarınız düzelir...

Oyla:

OrcunGurpinar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
17
Bende her ikiside sorunsuz ona rağmen xiaomiye mail attım burada bir arkadaş bir başlıkta yazmış ve miu forumunda bug report açtım umarım güncelleme ile sorunlarınız düzelir...
Ben bug reportu çok kez açtım 1-2 ay geçti üzerinden kimse dönmedi :( İnşallah hepimizin temennisi o yönde :) Xiaomi markasını çok seviyorum kulaklıkları olsun powerbankleri bluetooth hoparlorleri çok başarılı fakat bu telefon olmamış sanki :D

Oyla:

Cb1111-1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Coşkun
Cihazım
Xiaomi Mi 8lite
Konular
5
Ben bug reportu çok kez açtım 1-2 ay geçti üzerinden kimse dönmedi :( İnşallah hepimizin temennisi o yönde :) Xiaomi markasını çok seviyorum kulaklıkları olsun powerbankleri bluetooth hoparlorleri çok başarılı fakat bu telefon olmamış sanki :D
İlk 40 sayfaya baktım türkçe açılan hiçbir başlığa önem verilmemiş zaten o yüzden ingilizce yazmak gerek...

Oyla:
Üst Alt