- Adım
- Hdndn
- Cihazım
- Xiaomi mi 6
- Konular
- 9
Twrp Tamamı çince. Hiç bir şey yapamıyorum maalesef. Bunun ingilizce olanı yok mu?
İngilizce yapabilirsiniz, İpucu - TWRP Dil DeğiştirmeTwrp Tamamı çince. Hiç bir şey yapamıyorum maalesef. Bunun ingilizce olanı yok mu?
Kalıcı twrp için magisk ya da Custom rom kurmalisinizBu konudaki Twrp yüklü olandan daha güncel olduğu için cihazı Wipe & Format Data yapıp Global Rom'u tekrar yükledim ve üstadımızın vermiş olduğu Twrp yi tekrar kurdum cihaz kendini 2 kez yeniden başlattıktan sonra Twrp ekranına geliyor buraya kadar sorun yok gayet güzel işlemleri yapıyor, hata vs. yok ancak Twrp den System'i yeniden başlatınca cihaz açılıyor ancak geri Recovery de işim olduğu zaman Twrp ye girmek istediğim de cihaz Stock Recovery'e geri dönüyor yaptığım işlemde bir hatamı var yoksa tek seferlikmi kuruluyor Mi8 Lite modellerinde böylemi çözemedim bilen bir arkadaş açıklayabilirse sevinirim. Antivirüs mü engelliyor diye devre dışı bıraktım ama aynı.
By.TRabZonLu™ yardımcı olabilir iseniz çok sevinirim hocam.
Kalıcı twrp için magisk ya da Custom rom kurmalisiniz
bağlantıda sorun var driverları eksiksiz yükleyin farklı bir usb girişinde deneyin. cihazı fastboot moduna alın (cihazı kapatın ses kısma ve power tuşuna basın)hocam olmuyor device bulunamadı diyor
Yeni Twrp ile deneyın Recovery - Xiaomi Mi 8 Lite - Twrp 3.3.1-1002 Tek Tuş Yükleme Aracıyaptım bu defa da yazma hatalı dedi hocam dediklerinize ve rehberde anlatılanlara harfiyle uyuyorum usb portu değişince telefonda bi kıpırdmaa oldu hatta bir ara twrp yazısı logosu gözüktü sonra kendi kendine titremeye başladı sebebi nedir ekran gelmiyor ama telefon deli gibi tiriyor bende korktum kapattım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ayrıca eğer bilginiz varsa miui hesabıma girmeme rağmen mi forum uygulamasına erişemiyorum hesap bilgileri alınamadı diyor