Yardım Xiaomi Mi 8 Lite Soluk Ekran

OrcunGurpinar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
17
Merhaba arkadaşlar bugün 6/128 mi 8 lite elime ulaştı fakat iğrenç denebilecek şekilde rahatsız edici derecede soluk cihaz. J7 pro kullanıcısıyım onun ekranı bile çok canlı kalıyo yanında. Google playın o tok yeşili bildiğiniz beyaz yeşil gibi duruyor. Bu sorun neyden kaynaklı olabilir? Cihaz mı leş anlamadım ama hiç içime sinmedi şuan çok pişman oldum.

Not. Okuma modu kapalı, konstat ayarı yüksekte

berkays07

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berkay
Cihazım
mi 8 lite
Konular
33
başka bir cihazdan fotoğrafını çekebilir misiniz?

Oyla:

tigris

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
2
Merhaba arkadaşlar bugün 6/128 mi 8 lite elime ulaştı fakat iğrenç denebilecek şekilde rahatsız edici derecede soluk cihaz. J7 pro kullanıcısıyım onun ekranı bile çok canlı kalıyo yanında. Google playın o tok yeşili bildiğiniz beyaz yeşil gibi duruyor. Bu sorun neyden kaynaklı olabilir? Cihaz mı leş anlamadım ama hiç içime sinmedi şuan çok pişman oldum.

Not. Okuma modu kapalı, konstat ayarı yüksekte
Cihaz leş değil içiniz rahat olsun aynı dertten muzdaribim.402 ppı çözünürlük ve 1500:1 konstrat değerinden kaynaklı anlayacağın kalitesiz lcd ekran kullanmış.yinede romdan kaynaklı olma ihtimaline karşın bootloader kilidi açıldığında google pixel rom kuracağım gelişmeleri yazarım

Oyla:

tigris

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
2
Google pixel rom kurdum ekranda bariz bir değişiklik farkediliyor ama alışamadım tekrar MIUI.eu rom kurdum.zannaderim pil tasarrufu ve göz sağlığı için MIUI romlarda ekran parlaklığı dan kısılmış.

Oyla:
Üst Alt