Soru Xiaomi Mi 8 Lite mı Redmi Note 7 mi

Emre Dilber

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
J7 Prime2
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
-
Telefon Modeli
mi 8 lite redmi note 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Redmi Note 7 almamak için sebebler:
Kasası plastik olduğu normalden daha kolay yamulma sorunu var
Mi 8 lite'ın ekranı note 7 ye göre daha canlı
Mi 8 Lite almamak için sebepler:
3350 mAh bataryası olması
şebeke sorunları (ne kadar doğru bilmiyorum ama forumlarda şikayetler var ama güncellemeyle çözülür diye düşünüyorum)

Aradığım bir telefonda şunların olmasını isterim 2 3 sene idare edecek sağlam olacak (yamulma, yere düşünce kırılma gibi) kamerayla pek işim olmaz bataryası 1 günü çıkarsa yeter genellikle oyun oynar ve video izlerim

Sizce;
-Mi 8 Lite'a Redmi Note 7'ye gelen güncellemeler gelir mi;
örneğin yakında android 10 gelecek ve bazı sitelerde Redmi Note 7 ye geleceği duyurulmuş ama aynı sitede Mi 8 Lite'a geleceği duyurulmamış sizce gelme ihtimali var mı,

-siz olsaydınız yukarıda yazdığım sebeplere göre hangi telefonu seçerdiniz. (başka iyi yada kötü yanları varsa söyleyebilirsiniz benim gözlemlediklerim bunlar)

Lütfen telefon önerisi yapmayın bu iki telefon arasında kaldım.

Son düzenleme:

Emre Dilber

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
J7 Prime2
Konular
6
En yakın arkadaşım Note 6 Pro kullanıyor. Ben Mi 8 Lite kullanıyorum. Ama Note 6 Pro çerçeve çok fazla Mi 8 Lite'a göre. İşlemci arası pek bi fark yok. Pubg testi yapıyoruz. Arada sırada Note 6 Pro da takılmalar oluyor. Ve Pubg HD oynamak istiyorsanız açmıyor. Ama 4000 Mah pili çok iyi.

benim arkadaşta da varda micro usb olayını beğenmedim günümüz artık typc modeline önem veriyor birde senin dediğin gibi arada takılmalar oluyor ben max ayarlarda takılmayan bir telefon istiyorum

Oyla:
Üst Alt