Soru Xiaomi Mi 8 Lite mı Redmi Note 7 mi

Emre Dilber

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
J7 Prime2
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
-
Telefon Modeli
mi 8 lite redmi note 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Redmi Note 7 almamak için sebebler:
Kasası plastik olduğu normalden daha kolay yamulma sorunu var
Mi 8 lite'ın ekranı note 7 ye göre daha canlı
Mi 8 Lite almamak için sebepler:
3350 mAh bataryası olması
şebeke sorunları (ne kadar doğru bilmiyorum ama forumlarda şikayetler var ama güncellemeyle çözülür diye düşünüyorum)

Aradığım bir telefonda şunların olmasını isterim 2 3 sene idare edecek sağlam olacak (yamulma, yere düşünce kırılma gibi) kamerayla pek işim olmaz bataryası 1 günü çıkarsa yeter genellikle oyun oynar ve video izlerim

Sizce;
-Mi 8 Lite'a Redmi Note 7'ye gelen güncellemeler gelir mi;
örneğin yakında android 10 gelecek ve bazı sitelerde Redmi Note 7 ye geleceği duyurulmuş ama aynı sitede Mi 8 Lite'a geleceği duyurulmamış sizce gelme ihtimali var mı,

-siz olsaydınız yukarıda yazdığım sebeplere göre hangi telefonu seçerdiniz. (başka iyi yada kötü yanları varsa söyleyebilirsiniz benim gözlemlediklerim bunlar)

Lütfen telefon önerisi yapmayın bu iki telefon arasında kaldım.

Son düzenleme:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Mi 8 lite katiyen alınmaz. Bir sürü kronik arızası var. Note 7 de almam açıkçası onunda bazı sıkıntıları var ve cihaz çerçeve olarak çok kaba ele avuca sığmayan bir yapısı var. Mi 8 se tercih ederdim.

Oyla:

Emre Dilber

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
J7 Prime2
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir kaç foruma baktım ama bazı sorularımın cevabını bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi 8 lite katiyen alınmaz. Bir sürü kronik arızası var. Note 7 de almam açıkçası onunda bazı sıkıntıları var ve cihaz çerçeve olarak çok kaba ele avuca sığmayan bir yapısı var. Mi 8 se tercih ederdim.
bütçem bunlara yetiyor en fazla1900 tl yani
ayrıca mi 8 lite neden önermiyorsunuz ki acaba 1900 tl civari en iyi xiaomi telefon dan bahsediyorum ben

Oyla:

Sefa B.

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Xiaomi
Konular
16
3210mah
Snapdragon 710
1,499 TL

400 TL'n daha varsa
4000mah

Edit:Telefon önermeyin ikisi arasında kaldım demişiniz. Ama önerdiklerim ikisinin ortası hatta daha f/p'si. Ama ben o markaya güvenemediğim için redmi note 7 aldım.

Son düzenleme:
Oyla:

Emre Dilber

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
J7 Prime2
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3210mah
Snapdragon 710
1,499 TL

400 TL'n daha varsa
4000mah
meizu realme oppo gibi türkiyede az bilinen markaları kullanmak açıkcası istemiyorum çünkü 2 3 sene kullanabilieceğim bir telefon arıyorum sonrasında sıkıntı çıkarmayacak

sizce;
Sizce;
-Mi 8 Lite'a Redmi Note 7'ye gelen güncellemeler gelir mi;
örneğin yakında android 10 gelecek ve bazı sitelerde Redmi Note 7 ye geleceği duyurulmuş ama aynı sitede Mi 8 Lite'a geleceği duyurulmamış sizce gelme ihtimali var mı,

-siz olsaydınız yukarıda yazdığım sebeplere göre hangi telefonu seçerdiniz. (başka iyi yada kötü yanları varsa söyleyebilirsiniz benim gözlemlediklerim bunlar)

Son düzenleme:
Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Garantisiz cihaz alacağınızı düşündüm 1500 TL ye mi 8 se, 1300 liraya mi 8 lite ya da Redmi note 7 ; mi 9 se 1900 liraya garantisiz şekilde alabilirsiniz. Mi 8 lite neden önermiyorum, çünkü çekmeme sorunu var oyun oynarken sürekli ping giriyor internet kopuyor, telefonla konuşurken sıkıntı oluyor diyen çok fazla. Kimsede çözüm üretemiyor. Siz bilirsiniz cihazdan illallah eden çok fazla

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Garantisiz cihaz alacağınızı düşündüm 1500 TL ye mi 8 se, 1300 liraya mi 8 lite ya da Redmi note 7 ; mi 9 se 1900 liraya garantisiz şekilde alabilirsiniz. Mi 8 lite neden önermiyorum, çünkü çekmeme sorunu var oyun oynarken sürekli ping giriyor internet kopuyor, telefonla konuşurken sıkıntı oluyor diyen çok fazla. Kimsede çözüm üretemiyor. Siz bilirsiniz cihazdan illallah eden çok fazla
Çözüm üretmiyor mu?????
Rehber - Mi 8 Lite Şebeke Sorunu Çözümü

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
İyi de hocam alan kişi eu beta da kullanacak mı bir sorun hele. Çoğu kişi global stabilden yürüyor. Alacak kişi büyük ihtimalle garantili alacak. Rom işleriyle uğraşır mı vs. Bu tam olarak çözüm değil. Herkes yapmaz bunu 1. Kullanıcı yapmaz diyim ya da.
Yada daha kolay bir şekilde Miui 9 a dönüp Bootloader Kilidini kapatabilir. 2019 dan sonra alanlarda pek şebeke sorunu yaşanayanı görmedim. Çoğu sorun yaşayan 2018 üretimli olanlar yaşıyor. Bu arada Redmi Note 7 de sorun yaşayanlar Mi 8 lite göre daha fazla.

Oyla:
Üst Alt