Soru Xiaomi mi 8 lite arka camı kırıldı?

ibrahimsen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim ŞEN
Cihazım
iPhone 11
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.3.3
Telefon Modeli
mi 8 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Hayırlı akşamlar mi 8 lite kullanıcısıyım ve bugün telefonum elimden düştü arka camı kırıldı. Telefonum Türkiye garantili karşılar mı? Nasıl yol izlemem gerekiyor.

Son durum;

60 TL arka kapak 50 TL servise para verdim. Nedeni ise kendisi takanlar genelde kameraya toz kaçırdığı için telefonu iyicene çileden çıkarmamak için gönderip yaptırdım. GENPA bakıyormuş benim telefona. 113 TL bir ödeme yaptım 3-4 gün içinde yapıldı 1 gün içinde de kargo teslim etti.

Rengi orijinali gibi değil onu belirtmek istiyorum, yani canlı değil. Kaplama ile kullanacağım. Keşke saçılımlı bir kırık olmasaydı hiç göndermeseydim.

Son düzenleme:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Ekran kırığı olmadığı için büyük ihtimalle karşılarlar, karşılamasalarda çok büyük bir ücret tutmaz, isterseniz netten kendiniz alıp yenisşni yapıştırabilirsiniz.

Oyla:

ibrahimsen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim ŞEN
Cihazım
iPhone 11
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kırığı olmadığı için büyük ihtimalle karşılarlar, karşılamasalarda çok büyük bir ücret tutmaz, isterseniz netten kendiniz alıp yenisşni yapıştırabilirsiniz.
hocam kendim açarsam garanti dışı kalır diye korkuyorum :)

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Servise gönderebilirsiniz hocam, ücret talep edeceklerini sanmam yinede belki cüzzi bir ücret talep edebilirler. Benim de sizinki gibi bir korkum var kılıfı değiştirmeyi düşünüyorum.

Oyla:

ibrahimsen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim ŞEN
Cihazım
iPhone 11
Konular
7
Servise gönderebilirsiniz hocam, ücret talep edeceklerini sanmam yinede belki cüzzi bir ücret talep edebilirler. Benim de sizinki gibi bir korkum var kılıfı değiştirmeyi düşünüyorum.
Hocam valla kılıf kirletiyor diye çıkardık canımı sıktı.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hocam kılıfsızda parmak izi çok bırakıyor birde benim cihaz siyah parmak izi almak isteyene kolaylık sunuyor. giggle~~

Oyla:

ibrahimsen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim ŞEN
Cihazım
iPhone 11
Konular
7
Hocam kılıfsızda parmak izi çok bırakıyor birde benim cihaz siyah parmak izi almak isteyene kolaylık sunuyor. giggle~~
güzel gözüküyor diye aldım dediğin gibi valla :) acaba sıfır cihaz gönderirler mi ana ekranda çizik falan var

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
güzel gözüküyor diye aldım dediğin gibi valla :) acaba sıfır cihaz gönderirler mi ana ekranda çizik falan var
Sıfır cihaz verirlerse haber verin hocam bende cihazı garantiye göndereyim, benim cihazda sorun yok ama olsun çıkartırız. giggle~~
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam cihazınızda şebeke sorunu yaşadınız mı hiç? Mi 8 lite cihazlarda genetik bir durum ben yaşamadım ama forumda bir çok arkadaş şebeke sorunu yaşadı.

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Korkutmak istemem ama sıfır cihaz vermeleri hayal hatta daha da ötesi gibi bir şey. Başka kullanıcılara kasada çizik, yamuk vs var diye nasıl ücret çektiklerini biliyoruz. Siz sıfır cihaz için umutlanmayın, ümit edin ki kapak için saçma sapan bahaneler ile uçuk bir fiyat istemesinler sizden. Gerçi resmi garanti firması nasıl hareket ediyor tam bilmiyorum ama gelişmeleri bekliyor olacağım.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Korkutmak istemem ama sıfır cihaz vermeleri hayal hatta daha da ötesi gibi bir şey. Başka kullanıcılara kasada çizik, yamuk vs var diye nasıl ücret çektiklerini biliyoruz. Siz sıfır cihaz için umutlanmayın, ümit edin ki kapak için saçma sapan bahaneler ile uçuk bir fiyat istemesinler sizden. Gerçi resmi garanti firması nasıl hareket ediyor tam bilmiyorum ama gelişmeleri bekliyor olacağım.
Sıkıntı orada başlıyor zaten hocam, firmaların nasıl hareket edeceğini ne yapacağını ne talep edeceğini kestiremiyorsun. Ne cihazım bozulsun ne de garantiyle falan uğraşayım.

Oyla:
Üst Alt