Çözüldü Xiaomi Mi 8 Kendi kendine brick oldu (güncelleme)

Huseyin4291

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Realme Gt 2 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
6
Xiaomi Mi8 128 gb cihazım önce dondu kapandı açtığımda mi logosunda kaldı durduk yere. Hiçbir şekilde açılmaınca wipe data yaptım açıldı kurulumunu yaptım fakat yeniden başlatmak istedim bu kez mi logosu geliyor android yazısı ve yükleme ekranı çıkıyor cihaz kesinlikle açılmıyor bir süre sonra kendini recovery ekranına atıyor. Wipe data yapsam bile olmuyor artık yine aynı cihaz kapanmıyor kendi kendine yeniden açılıyor. android 10 ve global v11.0.3.0 sürümü yüklü hiçbir şekilde müdahale yoktur bootloader kilidi kapalıdır. Cihaz tamamen kendi kendine bu şekilde oldu. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.

ganjair

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
baran deniz
Cihazım
mi8
Konular
33
miflash ile kurulum yapmayı denediniz mi

Huseyin4291

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Realme Gt 2 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader kilidi kapali diyor arkadas mi flash ile rom yukleyemez ki
Aynen öyle bootloader kilidi kapalı ve usbden bağlanmam için sanırım hata ayıklama modunu açmam lazım cihaz açılmıyor ki onu aktif edeyim.
Üstüne bide kapanmıyor güç tuşuna uzun süre basıyorum kapanır kapanmaz yeniden açılıyor mi logosu geliyor android yazısı geliyor o şekilde kalıyor bi süre sonra recovery modu açılıyor wipe data yapsam bile aynı. Geceden beri şarjın bitmesini bekliyorum

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Aynen öyle bootloader kilidi kapalı ve usbden bağlanmam için sanırım hata ayıklama modunu açmam lazım cihaz açılmıyor ki onu aktif edeyim.
Üstüne bide kapanmıyor güç tuşuna uzun süre basıyorum kapanır kapanmaz yeniden açılıyor mi logosu geliyor android yazısı geliyor o şekilde kalıyor bi süre sonra recovery modu açılıyor wipe data yapsam bile aynı. Geceden beri şarjın bitmesini bekliyorum
Bu konu tam sizlik bence

Huseyin4291

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Realme Gt 2 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
6
Bu konu tam sizlik bence
hocam ilgin için çok teşekkür ederim bu yöntem olmadı bir program çalışmadı o sırada telefonun şarjı bitti komple kapandı bi daha açılmadı şarjda olmadı baya hard brick gibi bişey oldu cihazın evveliyatı temiz olduğu için hiç uğraşmaya gerek yok dedim aldığım yerle iletişime geçip teknik servise gönderdim bekliyorum bakalım
doğru uykuluyken atlamışım kusura bakmayin

senin düşünüp yazman yeter dostum çok teşekkür ederim

Huseyin4291

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Realme Gt 2 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
6
Kvk ya gönderdiğim Cihazımın 1 buçuk ay sonra ücret iadesi yapıldı şimdi mi note 10 lite almayı düşünüyorum konuya cevap yazan arkadaşlara tekrar teşekkür ederim

kalkir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Mi8
Meslek
Serbest Fotoğrafçı
Konular
14
Kvk ya gönderdiğim Cihazımın 1 buçuk ay sonra ücret iadesi yapıldı şimdi mi note 10 lite almayı düşünüyorum konuya cevap yazan arkadaşlara tekrar teşekkür ederim
Hocam geri dönüşünüz çok kıymetli. Öncelikle geçmiş olsun sonrasında hayırlı olsun. Keşke hepimiz sizin gibi geri dönüş yapabilse, konular havada kalmasa...

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Ben kullanıyorum hocam güzel cihaz, öneririm :)

Üst Alt