Yardım xiaomi mi 8 global rom yüklerken çıkan hata konusunda yardım.

Verygood17

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
9
Merhaba arkadaşlar şuanda miflash indirdim bilgisayara ve 2 farklı yerden 2 farklı global rom indirdim denedim fakat ''can not foun file flash_all.bat'' hatası alıyorum ne yapmam gerekiyor bir türlü yükleyemedim lütfen acil yardım.

burcinkarabacak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burçin
Cihazım
Oneplus 5
Meslek
Mühendis
Konular
3
Hocam en.miui.com dan indirdiğim son versiyon MiFlash ile ben de aynı hatayı almıştım.
Flash All seçiyorum can not found file flash_all.bat hatası veriyor
Flash all except storage diyorum aynı şekilde. Bahsi geçen dosya isimlerini değiştirerek çözüm sunan yazı ve videolar mevcut google da ama işe yaramamıştı bende hata vermişti hep. Allah'tan hata vermiş yoksa ilk zamanlardı ve bilmeden FLash & Lock seçiliyken yükleyecektim hata vermeseydi. Kendim bizzat deneyimlediğim için, eminim yukarıda yazdığım versiyon ile sorunsuz yükleme yapabileceğinden.

miflash icin uygun yazılımı çıkartmanız gerekmektedir. rar'dan çıkan dosyanın içinde bir dosya daha çıkacak onu da rar ya da zip ile çıkarıp içinde çokca dosya olan klasörü göstermek gerekiyor.

Oyla:

iceman52

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tansel
Cihazım
Xiaomi Mi8
Konular
0
Geçmiş olsun cihazınız artık bir çöp.(çözüm bulunana kadar) clean and lock dememeliydiniz:|
Clean and lock default seçili geldiğinden gözümden kaçtı. Bu sorun için bir prosedür yok mudur? Global sitede tekrar unlock yapmak için telefon ayarlarında değişiklik yapılması söyleniyor ama telefon açılmıyor.Birkaç yerde Edl işleminden bahşedilmiş ama mi8 için bir açıklama göremedim

Oyla:

w00t

Gusto XIII
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Clean and lock default seçili geldiğinden gözümden kaçtı. Bu sorun için bir prosedür yok mudur? Global sitede tekrar unlock yapmak için telefon ayarlarında değişiklik yapılması söyleniyor ama telefon açılmıyor.Birkaç yerde Edl işleminden bahşedilmiş ama mi8 için bir açıklama göremedim
Zenex hocam çözüm bulmuş olabilir. Şu an elinde brick olmuş bir mi8 ile deneme yapıyor. Başka türlü yapacak bir şeyiniz yok

Oyla:

Verygood17

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
9
Kullandığın MiFlash ile ilgili bi durum bu. 64 bit 20160401 olan versiyonunda sıkıntısız yükleyebilirsiniz.
Yok illa yeni versiyonlar ile yapacağım diyorsanız da, Flash all and Lock seçeneğinin kesinlikle işaretli OLMAMASI gerektiğini yoksa telefonunuzun brick olacağını unutmayın.

hocam şuanda senin dediğin versiyonu indirdim global romu da indirim zipten çıkardım dosyayı miflash içinde browse ettiğim zaman dosya bulunamıyor diyor

Oyla:

halilpasha

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
halil
Cihazım
xioami 8se
Konular
0
XİOAMİ Mİ 8 SE CİHAZIM GÜNCELLEME ALIRKEN ÇÖKTÜ