- Adım
- Emrullah
- Cihazım
- Mi 8
- Konular
- 10
E tabi öyle globale daha gelmez deneyimlemek için iyidir
Şebeke sorununu gideren yama ile düzelmişti en son yeşil ekran demek ki bunda bir işe yaramıyor. Umarım en kısa zamanda işten anlayan arkadaşlar portre modunu düzeltirler. Magisk diye bir program var her şey yapılıyor diye biliyorum belki birisi düzeltir oluyorsaYeni yükledim mi 8 SE de önce şebeke gitti modem dosyası ile hallettim konusu var forumda tek sıkıntı arka portre modu yeşil ekran akıcılık animasyonlar yeni sesler falan çok hoş olmuş
Şebeke sorununu gideren yama ile düzelmişti en son yeşil ekran demek ki bunda bir işe yaramıyor. Umarım en kısa zamanda işten anlayan arkadaşlar portre modunu düzeltirler. Magisk diye bir program var her şey yapılıyor diye biliyorum belki birisi düzeltir oluyorsa
EU resmi sitesinden romu indirip twrp den yüklemeniz lazım. Güncelleyici üzerinden baya sıkıntılar oluyor. Romu yükledikten sonra wipe cache yapıp sonrasında reboot/system yapın.Bende xiaomi eu 10.01 stabil rom var şuan 10.3 indiriyorum güncelleyiciyle yapsam olurmu acaba pek anlamıyorum yardımcı olurmusunuz
Hocam burda çalışan gcam var mı. Bide android 10 dimi. Android 11de stabillik göremedimMi8 se için eu 12.5.1 stabil
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir