Yardım Xiaomi mi 8 ekran sorunu

bybudeer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kıvanç
Cihazım
s4
Konular
1
Arkadaşlar ekranda patlama sorunu olan var mı ??Son kararlı sürümü yüklendikten sonra bu sorun ile karşılaşmaya başladım .
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Snatcmeyk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
24
arkadaşlar telefon ikinci defa garantiden geldi ve anakart değişimi yapıldığı halde sorun devam etmekte . Ürünü pazartesi itibari ile tüketici hakları mahkemesine şikayet edeceğim bundan sonrası yasal takip olacaktır büyük ihtimalle

arkadaşlar bu romu yükleyin yaşadığımız sorun için ben yükledim ve ekran patlaması şu an için yok 1 gün takip edeceğim bilgilendirme yaparım sizlere
Hocam devam ediyor mu?

Oyla:

kron0S

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi9
Konular
2
Yeni güncelleme ile birlikte geri dönüş bekliyoruz arkadaşlar.

Oyla:

AfterLife

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Takip. Son durum nedir beyler. Bir düzelme varmi son guncellemeyi yukleyen arkadaşlarda.

Oyla:

bybudeer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kıvanç
Cihazım
s4
Konular
1
Yeni güncelleme de de devam ediyor. Hatta daha fazla yapmaya başladı. Yine garanti yolu gözüktü galiba..
mi flash ile temiz bir kurulum yaptıktan sonra son global stabil güncellemeyi yüklermisin ? ben bu gün yükledim tekrardan test ediyorum

Oyla:

gok_ker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
mi 8
Konular
0
Yeni güncelleme de de devam ediyor. Hatta daha fazla yapmaya başladı. Yine garanti yolu gözüktü galiba..
Sizin sorun farklı o zaman. Benim telefon 10 numara oldu. Daha farkları çok inceleyemedim ama flaş çakmaları bitti. Ayrıca herhangi bir mesaj geldiğinde Bluetooth kulaklık açıksa telefondan bildiri gelmiyordu, bu da büyük sıkıntımda. Çoğunlukla kulaklık kulağında değil tabi, gelen bildirimde haberim olmuyordu. Bunu da halletmişler, artık her ikisinde de bildirim sesi geliyor.

Oyla:

sereftsn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
şeref
Cihazım
mi 8
Konular
2
Sizin sorun farklı o zaman. Benim telefon 10 numara oldu. Daha farkları çok inceleyemedim ama flaş çakmaları bitti. Ayrıca herhangi bir mesaj geldiğinde Bluetooth kulaklık açıksa telefondan bildiri gelmiyordu, bu da büyük sıkıntımda. Çoğunlukla kulaklık kulağında değil tabi, gelen bildirimde haberim olmuyordu. Bunu da halletmişler, artık her ikisinde de bildirim sesi geliyor.
Hangi rom kullanıyorsunuz hangi versiyon

Oyla:
Üst Alt