Yardım Xiaomi mi 6x rom sonrası kasma..

erayozer95

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
mi 6
Konular
4
herkese merhabalar arkadaşlar öncelikle sorunum başlıktan da okuduğunuz gibi rom sonrası telefonda oluşan kasma aşırı ısınma şarjı hızlı gitmesi gibi problemlerle karşılaştım twrp den wipe seçeneklerini yaptığım halde aynı problemle karşılaşıyorum miui 10 romu denediğimde de 9.5 stabil sürümü denediğimde de böyle oldu çin romundayken hiç problemim yoktu nasıl geçebilirim bu problemi lütfen yardım edin

erayozer95

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
mi 6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet cin romu vardı ilk aldıgımda gayet akıcıydı multi rom kurdum 6x için olanını fakat kasma donmalar oldu

Oyla:
S

skyman

Guest
evet cin romu vardı ilk aldıgımda gayet akıcıydı multi rom kurdum 6x için olanını fakat kasma donmalar oldu
Merhaba,telefonunuzla ilgili sorunun aynısını bende yaşıyorum.Aynen anlattığınız gibi benim cihazımda da eu rom yüklüydü daha sonra miui 10 global rom yükledim ve inanılmaz bir kasma ve uygulamalarda yavaşlama oldu.Durum böyle olunca miui 10 rom dan kaynaklandığını düşünüp stable 9.6.1.0 rom kurdum ve baktım sonuç yine aynı oldu.Bu kez üşenmeyip mi flash tool ile fastboot mod da global beta rom kurdum ama yine de değişen bir şey olmadı ve cihazım hala çok kasıyor.Bu arada telefon mi 5s.Umarım bi çözümü vardır yoksa cihazı garantiye yollamayı düşünüyorum.

Oyla:
Üst Alt