Haber Xiaomi Mi 6'nın Tanıtım Tarihi Resmen Açıklandı

Tanıtımı ve piyasaya çıkış tarihi yılan hikayesine dönen Xiaomi Mi 6 hakkında nihayet resmi açıklama geldi.
Geçtiğimiz günlerde Çinli kaynaklardan Xiaomi Mi 6 hakkında farklı raporlar geldi. Bir kaynak, akıllı telefonun 14 Şubat'ta kamuoyu ile paylaşılacağını iddia ederken; diğer bir kaynak ise cihazın bahar aylarından önce tanıtılamayacağını savundu.

Neyse ki Xiaomi resmi kanallardan bir açıklama yaptı. Şirket, amiral gemisi akıllı telefonun 6 Şubat 2017'de düzenlenecek bir organizasyonda tanıtılacağını duyurdu. Akıllı telefonun satışları ise Mart ayında başlayacak.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Nisan dedikodularının arkasındaki sebep ise son derece ilginçti: Çok sayıda şirketin Snapdragon 835 yongasına büyük talep göstermesi ve Qualcomm'un istenen üretim rakamlarına ulaşamaması.

İddialar bu kadarla sınırlı değildi. Yonga kıtlığı yüzünden Samsung Galaxy S8'de de gecikmeler yaşanabileceği söylentisi oraya atılmıştı. Ancak bugün Çinli bir analist, durumun sanıldığı kadar kötü olmadığı ve yongaların gereken zamanda, gereken yerde olduğunu savundu. Analiste göre, yeterli sayıda SnapDragon 835 mevcut ve Xiaomi, akıllı telefonu için sevkiyat hazırlıklarına çoktan başlamış bile. Bu ifadeler de, amiral gemisi telefonun en geç Mart ayında satışa sunulacağını doğrular nitelikte.

kaynak:

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
Tanıtımı ve piyasaya çıkış tarihi yılan hikayesine dönen Xiaomi Mi 6 hakkında nihayet resmi açıklama geldi.
Geçtiğimiz günlerde Çinli kaynaklardan Xiaomi Mi 6 hakkında farklı raporlar geldi. Bir kaynak, akıllı telefonun 14 Şubat'ta kamuoyu ile paylaşılacağını iddia ederken; diğer bir kaynak ise cihazın bahar aylarından önce tanıtılamayacağını savundu.

Neyse ki Xiaomi resmi kanallardan bir açıklama yaptı. Şirket, amiral gemisi akıllı telefonun 6 Şubat 2017'de düzenlenecek bir organizasyonda tanıtılacağını duyurdu. Akıllı telefonun satışları ise Mart ayında başlayacak.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Nisan dedikodularının arkasındaki sebep ise son derece ilginçti: Çok sayıda şirketin Snapdragon 835 yongasına büyük talep göstermesi ve Qualcomm'un istenen üretim rakamlarına ulaşamaması.

İddialar bu kadarla sınırlı değildi. Yonga kıtlığı yüzünden Samsung Galaxy S8'de de gecikmeler yaşanabileceği söylentisi oraya atılmıştı. Ancak bugün Çinli bir analist, durumun sanıldığı kadar kötü olmadığı ve yongaların gereken zamanda, gereken yerde olduğunu savundu. Analiste göre, yeterli sayıda SnapDragon 835 mevcut ve Xiaomi, akıllı telefonu için sevkiyat hazırlıklarına çoktan başlamış bile. Bu ifadeler de, amiral gemisi telefonun en geç Mart ayında satışa sunulacağını doğrular nitelikte.

kaynak:
alacak arkadaslar ıcın hayırlı olsun sımdıden.

_CeKoCu_

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aptal Adam
Cihazım
Mİ 5 , Mİ9 SE
Meslek
Danışman
Konular
33
Cihaza dair resim mevcut mu hic tipi vs merak ettim

MI 5 cihazımdan gönderildi

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
ins mi mix gibi fantezi yapip fiyati ucurmazlar. mi5s seviyesi iyidir

mustafahezer

Optimus
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi5 PRO
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Konular
23
Son çıkan serilerde fiyatları mi5 e göre uygun tuttular. Sanmam ki bu da uygun olsun.Yine amiral gemisi ayarında fiyatlandırma olabilir . Tahmini olarak 2399 RMB ile başlar tepeleri bilemem. Ama mi5 Pro kullanıyorum bir sure değiştirmeyi düşünmüyorum. Ama yeni çıkan modeli nisan mayıs gibi şartlar elverir ise getirme şansım olabilir.

Son düzenleme:

guner

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
guner
Cihazım
Mİ 5
Konular
0
Şahsen Xiaomi'nin her çıkardığı cihaz merak uyandırıyor bende

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Kaynakta resmi kanallardan bir açıklama yapıldığına dair bir bilgi yok. O tarih de dedikodu mahiyetinde.

Fiyatında bir sürpriz olmaz, her zamanki fiyattan başlar. Mi1, Mi2, Mi2s, Mi3, Mi4, Mi5, Mi5s istisnasız hep aynı fiyattan çıkmış. Doların yükselişi de etkilemez. O fiyata göre ayarlarlar.

erhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
mi 4, mi 5S
Konular
54
ya beyler ocağın ortasına geldik hiç bi tasarım sızıntısı yok mu :)

Üst Alt