Soru Xiaomi Mi 6'dan Redmi Note 7 ye geçiş

Ghors

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ghors
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 10.4.2
Telefon Modeli
Mi 6
Bootloader Kilidi
Kapalı
Mi 6 bin ekranı küçük geliyor. Redmi note 7 beni üzerimi? Mi 6yı tüm kozmetikleriyle, sadece arka kapağındaki birkaç kılcal çizikle ve çerçevenin üstündeki çok hafif nokta nokta renk atmasıyla ne kadara satabilirim? Telefoncu 1500 tlye alırmı 64 GB 6gb siyah versiyonu

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Mi 6 bin ekranı küçük geliyor. Redmi note 7 beni üzerimi? Mi 6yı tüm kozmetikleriyle, sadece arka kapağındaki birkaç kılcal çizikle ve çerçevenin üstündeki çok hafif nokta nokta renk atmasıyla ne kadara satabilirim? Telefoncu 1500 tlye alırmı 64 GB 6gb siyah versiyonu

Hocam, iki cihaz arası aşırı bir fark yok. Redmi note 7 sizi üzmez. Satış fiyatı olarak ilden ile değişiyor. Malum bazı bölgelerdeki telefoncularda halen bu marka satılmıyor.

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Telefoncuya o fiyata zor satarsanız. Sahibinden gibi yerlerden satmaya calışırsanız 1500 civarında gider.

Oyla:
Üst Alt