Haber Xiaomi Mi 6 ve 6 Plus'ın Özellikleri 'Resmen' Belli Oldu!

• Konbuyu başlatan PURE
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 20
  • Görüntüleme 3K
Samsung amiral gemilerini ardı ardına piyasaya sürecekse, dünyanın en büyük üçüncü telefon üreticisi Çinli Huawei'nin de söyleyecek birkaç sözü var.

Samsung Galaxy S8 ve S8 + için geri sayım başladı. Ancak dünyanın üçüncü büyük telefon üreticisi de boş durmuyor ve iki yeni amiral gemisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Her iki cihazın da donanımsal yetenekleri ortaya çıkmış durumda.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

En ilginç nokta,
Mi 6 ve Mi 6 Plus'ın Snapdragon 835 yongaseti ile güçlendirilmiş olması.Bilindiği üzere Qualcomm talebe yetişemediğinden kısıtlı sayıda üreticiye dağıtım yapıyor. Bu nedenle pek çok akıllı telefon üreticisi, önceki nesil Qualcomm 821'e tamah etmek zorunda kalmıştı. Xiaomi içinse durumda böyle değil. Önceki söylentilerin aksine Xiaomi arz-talep problemleri ile yüzleşmeyecek.

İki cihazdan küçük olan Mi 6, Full HD çözünürlüğü olan 5,15 inçlik bir ekrana sahip olacak. Cihazın, 4 GB ve 6 GB RAM ve 32 GB, 64 GB veya 128 GB'lık bir depolama alanıyla gelecek birkaç farklı çeşidi var. Arka tarafında 19 MP kamera ve ön tarafta 8 MP sensörlü bir öz çekim kamerası bulunacak. 3200 mAh'lık pil desteği ve çift SIM desteği diğer faktörler arasında. Küçük kardeş Mi 6'nın en zayıf özelliği ise nispeten eski işletim sistemi Android 6.0 işletim sistemi.

Mi 6 Plus ise 5.7 inç ekran, 6 GB RAM, 64 GB veya 128 GB'lık dahili saklama alanı desteği, 4500 mAh batarya, Adreno 540 GPU ve Android 7.0 N işletim sistemi ile gelecek. Cihazın küçük kardeşine göre tek dezavantajı 12 MP ana kamerası olsa da, çift kamera desteği 19
MP kamerayı kolayca geride bırakacak nitelikte. Cihazların, ne zaman ve ne fiyatlarla satışa sunulacağı ise henüz belli olmadı.

... Alıntıdır ...

Mustayfa06

Ŋє мυTℓυ Tüякüм Đιуєηє!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
13
Gerçekten sağlam cihaz olacak her 2si de daha yeni mi5 almasam kesinlikle mi6 plus olurdu tercihim.

munans

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
munistan
Cihazım
Samsung S4
Konular
0
Arkadaşlar, bilmediğim için soruyorum. Benim için kamera çok önemli, mi-6 ile mi6 plus'ın kameraları arasında çok fark var mı?
Şundan dolayı soruyorum, her ikisinin de kamerası aynı olsa mi-6 tercih ederim, plus büyük geliyor bana ama kameraları arasında çok fark varsa büyüklük tercihimi ikinci plana atıp mi-6 plus tercih edeceğim.
Kamera özellikleri konusunda teknik bilgim olmadığı için size danışmak istedim.
Teşekkürler, saygılar...

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48
Arkadaşlar, bilmediğim için soruyorum. Benim için kamera çok önemli, mi-6 ile mi6 plus'ın kameraları arasında çok fark var mı?
Şundan dolayı soruyorum, her ikisinin de kamerası aynı olsa mi-6 tercih ederim, plus büyük geliyor bana ama kameraları arasında çok fark varsa büyüklük tercihimi ikinci plana atıp mi-6 plus tercih edeceğim.
Kamera özellikleri konusunda teknik bilgim olmadığı için size danışmak istedim.
Teşekkürler, saygılar...
Plus'un kamera sensörünü (IMX362) Asus Zenfone 3 Zoom ve Vivo Xplay 6 kullanıyor. Bu iki cihaza bakarak ön bilgi sahibi olabilirsiniz. Mi 6 sony imx 400 sensörü yeni daha Sony'nin son amiral gemisinde kullanılıyor ve değrerlendirme yapmak için tanıtımı beklemek lazım. Tanıtım yapılsın ilk testler düşsün belli olur aradaki fark.

hepiniz aynısınız...

Ucuz hesaplar=Basit insanlar
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yiğit ali
Cihazım
note 3 pro
Meslek
Memur
Konular
7
Samsung amiral gemilerini ardı ardına piyasaya sürecekse, dünyanın en büyük üçüncü telefon üreticisi Çinli Huawei'nin de söyleyecek birkaç sözü var.

Samsung Galaxy S8 ve S8 + için geri sayım başladı. Ancak dünyanın üçüncü büyük telefon üreticisi de boş durmuyor ve iki yeni amiral gemisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Her iki cihazın da donanımsal yetenekleri ortaya çıkmış durumda.

En ilginç nokta,
Mi 6 ve Mi 6 Plus'ın Snapdragon 835 yongaseti ile güçlendirilmiş olması.Bilindiği üzere Qualcomm talebe yetişemediğinden kısıtlı sayıda üreticiye dağıtım yapıyor. Bu nedenle pek çok akıllı telefon üreticisi, önceki nesil Qualcomm 821'e tamah etmek zorunda kalmıştı. Xiaomi içinse durumda böyle değil. Önceki söylentilerin aksine Xiaomi arz-talep problemleri ile yüzleşmeyecek.

İki cihazdan küçük olan Mi 6, Full HD çözünürlüğü olan 5,15 inçlik bir ekrana sahip olacak. Cihazın, 4 GB ve 6 GB RAM ve 32 GB, 64 GB veya 128 GB'lık bir depolama alanıyla gelecek birkaç farklı çeşidi var. Arka tarafında 19 MP kamera ve ön tarafta 8 MP sensörlü bir öz çekim kamerası bulunacak. 3200 mAh'lık pil desteği ve çift SIM desteği diğer faktörler arasında. Küçük kardeş Mi 6'nın en zayıf özelliği ise nispeten eski işletim sistemi Android 6.0 işletim sistemi.

Mi 6 Plus ise 5.7 inç ekran, 6 GB RAM, 64 GB veya 128 GB'lık dahili saklama alanı desteği, 4500 mAh batarya, Adreno 540 GPU ve Android 7.0 N işletim sistemi ile gelecek. Cihazın küçük kardeşine göre tek dezavantajı 12 MP ana kamerası olsa da, çift kamera desteği 19
MP kamerayı kolayca geride bırakacak nitelikte. Cihazların, ne zaman ve ne fiyatlarla satışa sunulacağı ise henüz belli olmadı.

... Alıntıdır ...

HUAWEİ mi...?
edit please..

Xiaomi Mi5™

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mavi
Cihazım
Blue Whale
Konular
17
Mi6 Plus gelsede alsak :) Merakla bekliyorum. Geldiği gibi alacam

erhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
mi 4, mi 5S
Konular
54
Parmak izi okuyucu önde olur umarım Mi6 Plusın

ysersoy

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
sergen
Cihazım
Mİ5
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
8
Hız meraklısı olduk yahu iyice, dünya gereksinimini unutup. Lükse, en iyiye merak saldık.

KaracaKayhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karaca
Cihazım
Mi 5S
Konular
10
Mı 5s diye ovuldu parmak izi dahi düzgün okumuyor yeni Selduman dan note 4x aldım black edition cihazın parmak izi batarya konforu hızı olsun gayet yeterince kafi. Ben bir süre bu cihazı kullanmayı düşünüyorum çünkü gidip mesela s8 e 5000 lira verecegime gider hurda Tofaş alır yapar satar 3-5 lira para kazanırim

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt