Yardım Xiaomi mi 6 trwp yükleme

serdaryalovaaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
serdar
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
9
Detaylı video linki verebilir misiniz cihazımın boatloeder kilidi açık onu açmayı başardım lakin trwp başaramadım Allah için aydınlatıcı olsun biraz harfiyen uygulanacak şekilde bı link yada video harika olur

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Detaylı video linki verebilir misiniz cihazımın boatloeder kilidi açık onu açmayı başardım lakin trwp başaramadım Allah için aydınlatıcı olsun biraz harfiyen uygulanacak şekilde bı link yada video harika olur

Buyurun hocam link.

Oyla:

serdaryalovaaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
serdar
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buyurun hocam link.
Tamam iyide twrp sagit disk bozuk dedi yönetici olarak çalıştırdım şu an yavaş biçimde onu yüklüyor hocam sadece linklere tiklayarak olmiyacagi aşikar bı video linki atarsan harfiyen uygulayıp yaparım senden ricam bir video linki varsa aşama aşama yükleyim çok Makbule geçer.

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Tamam iyide twrp sagit disk bozuk dedi yönetici olarak çalıştırdım şu an yavaş biçimde onu yüklüyor hocam sadece linklere tiklayarak olmiyacagi aşikar bı video linki atarsan harfiyen uygulayıp yaparım senden ricam bir video linki varsa aşama aşama yükleyim çok Makbule geçer.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

serdaryalovaaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
serdar
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
9
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Kardeş Türkçe bı video yokmu bunla ilgili ozelliklemi cekmiyorsunuz bunu yaptığımda inşallah detaylı bir video paylasicam YouTube kanalimda günlerdir adam gibi bı bağlantı bulamadım varsa Türkçe ver yoksada kendi imkanlarimla uğraşicam

Oyla:

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
Kardeş Türkçe bı video yokmu bunla ilgili ozelliklemi cekmiyorsunuz bunu yaptığımda inşallah detaylı bir video paylasicam YouTube kanalimda günlerdir adam gibi bı bağlantı bulamadım varsa Türkçe ver yoksada kendi imkanlarimla uğraşicam
Özelden ulas bana ben detayli anlaticsm sana

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Bekliyoruz hocam o zaman.
Edit:
Forum kurallarımız; mehmet_dengiz & serdaryalovaaa
2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır. Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın. Sinirlerinize hâkim olamayacaksanız yazmayınız. Bir başka üyeye veya gruba hakaret/küfür edilmesi kabul edilebilir bir davranış değildir.

Oyla:

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
Edit:
2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır. Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın. Sinirlerinize hâkim olamayacaksanız yazmayınız. Bir başka üyeye veya gruba hakaret/küfür edilmesi kabul edilebilir bir davranış değildir.
Hocam su sizli bizli konusmaya bi alisamadim kusura bakmayin

Oyla:

serdaryalovaaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
serdar
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
9
Edit:
Kardeş burda sinirlilik içeren ve uygunsuz yazı içeren birşey yok sadece yardım talebinde bulundum bu müşteri olarak senin amacın ne ortaya fitne tohumu atıyorsun kibar bir dille konuşur Muş gibi iğneleyici laf sarf ediyorsun biraz dürüst ve samimi olun mi ailesi olarak farklı bir konu varsa özelden yazabilirsin

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Kardeş burda sinirlilik içeren ve uygunsuz yazı içeren birşey yok sadece yardım talebinde bulundum bu müşteri olarak senin amacın ne ortaya fitne tohumu atıyorsun kibar bir dille konuşur Muş gibi iğneleyici laf sarf ediyorsun biraz dürüst ve samimi olun mi ailesi olarak farklı bir konu varsa özelden yazabilirsin

Kardeş? Müşteri? Sinir? Fitne tohumu?

Oyla:
Üst Alt