Yardım Xiaomi mi 6 şarj adaptöründen ses gelmesi

turane2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Turan
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Az önce şarja taktım telefonu şarj %80 gelince gaz kaçırması gibi vıss diye ses gelmeye başladı az geliyor ama geliyor neden olabilir?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Blitzwolf alın pişman olmazsınız

Blitzwolf ve Ugreen şarj aletlerinde sorun yaşayanları duyunca, Aukey; Tronsmart ve Anker'in şarj aletlerini tavsiye ederım. Anker için şuan herhangi bir olumsuzluk duymadım; Evde 4 adet Aukey şarj aleti kullanıyor şuanda hali hazırda; öncesinde de Tronsmart Şarj aleti kullandım hep memnun kaldım.

Oyla:

enessevgi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi8
Konular
24
Az önce şarja taktım telefonu şarj %80 gelince gaz kaçırması gibi vıss diye ses gelmeye başladı az geliyor ama geliyor neden olabilir?

merhaba iyi akşamlar şarj aletinden çekilen akım doğrulutusunda ses gelmesi normal kabul edilebilir.Fakat şarj aletinde anormal derecede fark edilecek şekilde bir ses varsa vede fazla ısınıyorsa şarj cihazında sorun olabilir.şarj cihazı boştayken kulağınızı yaklaştırdığınızda hafif bir çızırtı duyulur şarj aleti telefona takıldığında ses fark edilir şekilde azaldıysa bu durum normaldir.

Oyla:

turane2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Turan
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Anormal şekilde bir ses gelmiyor açıkcası sorun kendiliğinden çözüldü gibi hepinize teşekkür ederim

Oyla:

demirhanunlu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Demirhan
Cihazım
Mi 6
Konular
14
Blitzwolf ve Ugreen şarj aletlerinde sorun yaşayanları duyunca, Aukey; Tronsmart ve Anker'in şarj aletlerini tavsiye ederım. Anker için şuan herhangi bir olumsuzluk duymadım; Evde 4 adet Aukey şarj aleti kullanıyor şuanda hali hazırda; öncesinde de Tronsmart Şarj aleti kullandım hep memnun kaldım.
Valla kardeş blitzwolf orijinal Singapur dan geldi. Çok memnunum bir saate %100 yapıyor. Ses felan da yok nazar değmesin.

Oyla:

demirhanunlu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Demirhan
Cihazım
Mi 6
Konular
14
Kabloyu da tiegem kullanıyorum o da çok iyi bir kablo tavsiye ederim.

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Valla kardeş blitzwolf orijinal Singapur dan geldi. Çok memnunum bir saate %100 yapıyor. Ses felan da yok nazar değmesin.

Umarım sorun yaşazsınız hocam. Sorun yaşamadıktan sonra Problem yok zaten :) Ben sorun yaşayanları gördüğüm için tavsiye etmiyorum; yoksa kalitesiz bir cihaz olduğundan değil yani :)

Tiegem markası da idare edecek seviyede hocam, uzun süre pek dayanıklı olmaz gibi geldi banada. Uygun fiyatı görünce almıştım bende. Fakat dediğim gibi Kablo olarak da Blitzwolf Ampcore serisini kullanmanızı öneririm günlük kullanımda.

Oyla:

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Arkadaşlar şunu fark ettim evi yeni taşımıştım dün akşam laptop u ofisten eve götürdüm o da aynı şarj olurken ses çıkarıyor sonra aklıma geldi dedim şarjı ofise götürüp deneyeyim dedim ofiste hiç sorun yok... bu arada ofiste ups, sts ve regülatör bulunmakta aklıma gerilimle ilgili bir sorun oluşabileceği geldi çünkü ışıklarda da dalgalanmak olmakta akşam bir avometre ile voltaja bakacağım aklıma da başka birşey gelmedi...

Oyla:

enessevgi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi8
Konular
24
Arkadaşlar şunu fark ettim evi yeni taşımıştım dün akşam laptop u ofisten eve götürdüm o da aynı şarj olurken ses çıkarıyor sonra aklıma geldi dedim şarjı ofise götürüp deneyeyim dedim ofiste hiç sorun yok... bu arada ofiste ups, sts ve regülatör bulunmakta aklıma gerilimle ilgili bir sorun oluşabileceği geldi çünkü ışıklarda da dalgalanmak olmakta akşam bir avometre ile voltaja bakacağım aklıma da başka birşey gelmedi...
Nedir hocam son durum 220V -240V arası normaldir.Dalgalanma vs varmı?

Oyla:
Üst Alt