Yardım Xiaomi Mi 6 - Root MIUI 8.2.2.0 Kararlı Sürüm

kadir1009

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
Arkadaşlar merhaba cihazı hb'dan aldım 8.2.2.0 yüklü, root yapmak için hangi işlemleri yapmam gerekiyor?
Root sonrası güncelleme yapabilir ve ya istersem root u sorunsuz kaldırabilir miyim?

kadir1009

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
Bende bu durumda twrp yi değiştirmekle sorunu çözdüm.bugunde imei attım :) yanlışlıkla 2 hatta da aynı imei atmışım 2.sini boş zamanımda değiştireceğim artik*
Ayrıca vınn lar var ya İnternete bağlanmak için onun imei side atılıyormus telefoncu arkadaşım öyle yapıyormuş haberiniz olsun

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İmeiler kayıtlı sıkıntı yok sadece root yaptım bende 3.1.1-1 sürümü ile denedim sorun düzeldi

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
Ben kilidi neden açamıyorum acabahata veriyor isim soy isim tel yazan yeri doldurur Ken

Oyla:

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
Cihazın bootloader kilidini açmanız lazım öncelikle forumda anlatımı mevcut.Sonra twrp yükleyip süpersu.zip dosyasını twrp ile yüklemelisiniz.Güncellemeleri alırsınız sorun olmaz.
Usta bootloader kilidi rom kurmak yada telefonda yazılımsal bir problem olduğunda müdahale için gerekli. Bu mantıkla ben cepporttan global rom yüklü aldım cihazı bootloader açılmadan nasıl kuruldu rom?

Oyla:

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
Usta bootloader kilidi rom kurmak yada telefonda yazılımsal bir problem olduğunda müdahale için gerekli. Bu mantıkla ben cepporttan global rom yüklü aldım cihazı bootloader açılmadan nasıl kuruldu rom?
bende cepporttan aldım kilidi açmadan kurmadım açarkende ilk sayfada daha ismi kabul etmedi

Oyla:

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
Telefonda oluşturduğun/senkronize ettiğin mi hesabıyla deniyorsun demi hocam

Oyla:

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
Telefonda oluşturduğun/senkronize ettiğin mi hesabıyla deniyorsun demi hocam
evet telde açık olan hesapla denyorum ama senkronizasyon tusuna hiç basmadım basmam gerekmi telde kullandığım kullanıcı adı şiffe ile giriş yapıyorum sonra ilk gelen ekranda kalıyor en uste isim kısmında hata veriyor

Oyla:

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
evet telde açık olan hesapla denyorum ama senkronizasyon tusuna hiç basmadım basmam gerekmi telde kullandığım kullanıcı adı şiffe ile giriş yapıyorum sonra ilk gelen ekranda kalıyor en uste isim kısmında hata veriyor
Hocam ben açmadım o yüzden bilemiyorum ama senkronize edin birde türkçe karakter falan varsa belki o yüzden hata veriyordur. Birde mail yerine tanımlı olan telefon numarasını deneyin

Oyla:

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
Hocam ben açmadım o yüzden bilemiyorum ama senkronize edin birde türkçe karakter falan varsa belki o yüzden hata veriyordur. Birde mail yerine tanımlı olan telefon numarasını deneyin
bende mail yok telefon tanımlı olmadı bende bıraktım zaten güncelleme gelince yukleyip tefonu fabrika ayarlarına döndücem oda bir nevi temiz kurulum gibi olucak eski hata ile yeni gelen hata düzeltmeler çakışmasın diye

Oyla:

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
Bende açma gibi bi niyetim yoktu ama global sürüm için kasımı bulur diyolar miui 9. Beklememek için belki açarım gerçi bu olaylara tam hakim olmadığımdan eski telefonumda şu twrp rom root olaylarını bi çözmem lazım.

Oyla:

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
Bende açma gibi bi niyetim yoktu ama global sürüm için kasımı bulur diyolar miui 9. Beklememek için belki açarım gerçi bu olaylara tam hakim olmadığımdan eski telefonumda şu twrp rom root olaylarını bi çözmem lazım.
twrp rom root olayları benim kafamı karıştırıyor ben sadece temiz kurulum için açaçaktım güncelleme gelince olmadı oda

Oyla:
Üst Alt