Soru Xiaomi mi 6 oyunlarda dokunmatik çalışmıyor

buserkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
xiaımi mi 6
Konular
2
Merhabalar. Cuma günü mi 6 128 GB seramik siyah ile aranıza katıldım. Ama bazı oyunlarda ekran kitleniyor mu donuyor mu anlamadım oyun oynanmıyor. Yardım edin lütfen.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bu da videosu son kalan kısımdan sonra silah hakeret ediyor ama tıklama vs hiçbirşey olmuyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-01-21-17-53-32-217_com.gameloft.android.ANMP.GloftFWHM.png
    Screenshot_2018-01-21-17-53-32-217_com.gameloft.android.ANMP.GloftFWHM.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:

buserkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
xiaımi mi 6
Konular
2
Mutlaka ayarlarda bir problem vardır. Çok oyun oynamam ilgisi ve bilgisi olan bir arkadaş yorumlar. Romdan kaynaklı olması mantıklı gelmiyor bana

telefonu aldığıma pişman olmak üzereyim

Oyla:

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
telefonu aldığıma pişman olmak üzereyim
Hocam tam tersi çok şükür henüz bir sıkıntı yaşatmadı bana hiçbir konuda. Telefondan pişman olmayın temiz kurulum yapın bence telefon çok iyi. Bu arada teknosadan aldığınızı söylediniz şikayetlerinizi garantiye iletin olmazsa

Oyla:

buserkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
xiaımi mi 6
Konular
2
Hocam tam tersi çok şükür henüz bir sıkıntı yaşatmadı bana hiçbir konuda. Telefondan pişman olmayın temiz kurulum yapın bence telefon çok iyi. Bu arada teknosadan aldığınızı söylediniz şikayetlerinizi garantiye iletin olmazsa

bende çok araştırıp öyle aldım bakalım hayırlısı olsun. garanti yolu görünüyor

Oyla:

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
edo35 söylediğim gibi romdan kaynaklı bir sorun. bu sorun bazı mi6 modellerinde yaşandı bazılarında yaşanmadı. ve bu sorunu xiaomi ilk olarak global beta 7.12.14 sürümünde çözdü. ne garantilik ne başka bişi söz konusu. sadece romdan kaynaklı yazılımsal bir hata o kadar.

Oyla:

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Rom yüklerseniz daha sağlıklı cevaplar alabilirsiniz. Belki de sorununuz düzelmiş olur. Umarım düzelir soğumayın

Mi 5S Epicrom Global Beta 8.1.18

Oyla:

buserkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
xiaımi mi 6
Konular
2
Rom yüklerseniz daha sağlıklı cevaplar alabilirsiniz. Belki de sorununuz düzelmiş olur. Umarım düzelir soğumayın

Mi 5S Epicrom Global Beta 8.1.18

Rom yüklemeye çalışıyoruz :) inşallah düzelir :)

Oyla:

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
edo35 söylediğim gibi romdan kaynaklı bir sorun. bu sorun bazı mi6 modellerinde yaşandı bazılarında yaşanmadı. ve bu sorunu xiaomi ilk olarak global beta 7.12.14 sürümünde çözdü. ne garantilik ne başka bişi söz konusu. sadece romdan kaynaklı yazılımsal bir hata o kadar.
Ne saçma aynı rom bende yüklü bir sıkıntı yok hocam. Romlada alaka kuramadım bu kumanda bağlı olayına ama dediğiniz gibi inşallah çözülür problem.

Oyla:

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
Ne saçma aynı rom bende yüklü bir sıkıntı yok hocam. Romlada alaka kuramadım bu kumanda bağlı olayına ama dediğiniz gibi inşallah çözülür problem.
hocam bu konuda emin olmasaydım arkadaşa global beta yukletmezdim. aynı sorunu tecrübe ettiğim için yardımcı oluyorum.

Oyla:

buserkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
xiaımi mi 6
Konular
2
Merhabalar. Cuma günü mi 6 128 GB seramik siyah ile aranıza katıldım. Ama bazı oyunlarda ekran kitleniyor mu donuyor mu anlamadım oyun oynanmıyor. Yardım edin lütfen.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bu da videosu son kalan kısımdan sonra silah hakeret ediyor ama tıklama vs hiçbirşey olmuyor.
[doublepost=1516691805,1516691609][/doublepost]Arkadaşlar herkese teşekkür ederim. 7.bile başlayan romu yüklendikten sonra kumanda hatası alamadım. Daha sonra telefon 8.1... Güncellenmesini aldı onu da kurdum yine sorun yok. Şuan tekrar 9.0... Romu görünüyor ama yükler miyim onu hayır :) mi 6 pişmanlık değildir :)

Oyla:
Üst Alt