Yardım Xiaomi Mi 6 Mı Note 3 Mü ??

tunakacar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Yok
Konular
3
arkadaşlar ilk defa xiaomi alacağım
xiaomi mi 6 ile note 3 arasında kaldım

benim için :
-telefon kamerası önemsiz
-genelde video izlemek ve oyun oynamak için kullanırım

Video izlemek için geniş ekran tercih ederim ama mi 6 nı pek büyük değil. buna rağmen note 3 ünde işlemcisi mi 6 kadar iyi değil.
Ayrıca mi 6 daha çok satması beni kararsız bırakıyor... nedenlerini açıklayarak bana yardım edebilir misiniz lütfen.

Setry

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Mi 6
Konular
59
Mix 2 den neden mi6 kadar iyi performans alamayacağını sorabilir miyim.

Bunun yanında Mi Note 3 ile mi6 arasında normal kullanımda fark göremedim ve kamers Mi Note 3 de bana göre bir tık daha öndeydi. Buna ek olarak batarya da Mi Note 3 de önde.
Hocam kusura bakmayın
Ben mi max 2 yi kastetmişdim
Mix 2 yı unutmuşum

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Mi Mix 2 de 835 var desem :)

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam Mi Mix 2 nin ekran çözünürlüğü Mi6dan fazla. Bu sebeple Mi6 daha iyi grafik performansi verir. Tabi bu teoride. Fakat Gerçek hayat kosullarinda bunun anlasilmasi cok zor, henüz Sd 835i kastiracak oyun cikmadigi icin :)

Bu arada Mi6 secmeniz daha mantikli olur Sd 835 ile. Mi Note 3 un avantaji ise Batarya konusunda olduğu söyleniyor, SD 660 in daha az güç tükettiği belirtiliyor, bu sebeple Mi Note 3de ekran buyuse dahi daha fazla ekran suresi alindigi belirtiliyor. Sizin icin performans daha önemli anladigim kadari ile. Bende LG G3ten geçtim Mi6ya, o da 5.5 inc ekrana sahipti. Mi6daki ekran ufalmasini hic yadirgamadim, beni ekran boyutu fazlasiyla tatmin etti.

Oyla:
Üst Alt