Yalan fake rom onlar açılmıştır sonra jilatin yapmıştır çıkmadı daha bende bekliyorum çıkmasını resmi siteyi takip ediyorum şuan İngilizce cihazGlobal resmi rom ne zaman çıkar acaba
Sahibinden bir satıcı mi6 kutusu açılmamış, fabrika çıkışı Türkçe dilin de olduğunu söylüyor doğru mu ama çok ısrarcı
Şuan hepsiburada n11 de var kılıf ile birlikte 35 TL Nano film diyor ama kırılmaz cam değil ben aldım esnek plastik film. Kavisli olduğu için yanlardan üsten ve altta 2.3 mm boşluklar var bide .Ekran koruyucu nerden temin ederiz.Hiç bi telefoncuda yok arkadaşlar..
Hocam hayırlı olsun.Gercekten çift kamera ayrı bi hava katıyor fotolar da çok net hakikatenFırsat bulursam geniş açıdan da resim çekip paylaşacam.
Şuan paylaştığım resimlerde gösteriyor ki,
Kamerası kaliteli
Amaaa
Yazılımsal sıkıntılar var. Bazen çamur gibi görüntü çıkıyor..
Umarım global stabil rom çıkınca düzelir..
Resimler inşaAllah size yardımcı oluyordur..
Uzaktan kumanda programı ne kullanıyorsunuz??Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim.GT-i9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Özellikle bu telefonla çekildiği belli olsun diye kaldırmadım.Fotonun sol altındaki shot on mi 6 yazısı kalkmiyomu
Bide ekanı s7 edge kadar varmı hangisi daha kavisliÖzellikle bu telefonla çekildiği belli olsun diye kaldırmadım.
İstersen saat ve tarih
İstersen de tamamen kaldırabilirsin.
şuan kaldırmış vaziyetteyim.
S7 edge kavisli, bence mi 6 ekranı daha olması gerektiği gibi.Bide ekanı s7 edge kadar varmı hangisi daha kavisli