- Adım
- görkem
- Cihazım
- xiaomi mi 6
- Konular
- 15
Merhaba arkadaşlar. Yeni taşındığım apartta elektrik tadilatı yapılırken bir şeyler ters gitmiş. Ve boşta duran yani prizde ama telefon takılı değilken şarj cihazı uçmuş. ( Ayrıca bi tane micro usb şarj cihazı, bi leptop adaptörü ve de bi ampul mefta) apart yönetimi hatayı kabul etti ve faturaları getirdiğimiz takdirde ücretini ödeyecek.
Zamanımız olsa AliExpress den ugreen sipariş verip geçeceğim ama buna imkanımız yok.
Şimdi orjinal/ugreen alabileceğim site önermeniz ya da siz değerli forumdaşlar çinden getirtip satıyor; bu tip bi alışverişte faturalı şekilde ulaştırabilecek olan varsa Qualcomm Quick Şarj 3.0 destekli şarj cihazlarınızı / önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zamanımız olsa AliExpress den ugreen sipariş verip geçeceğim ama buna imkanımız yok.
Şimdi orjinal/ugreen alabileceğim site önermeniz ya da siz değerli forumdaşlar çinden getirtip satıyor; bu tip bi alışverişte faturalı şekilde ulaştırabilecek olan varsa Qualcomm Quick Şarj 3.0 destekli şarj cihazlarınızı / önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi