Yardım Xiaomi Mi 6 Güç tuşu çalışmıyor.

emrebdt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
2
Dün itibariyle epeydir zaten verimli çalışmayan güç tuşu hiç çalışmıyor.Akşam da telefon kapandığında açamayacağım aklıma gelip kilit ekranına almama rağmen şarjı bitmiş ve telefon kapandı dolayısıyla şu an açamıyorum.Daha öncesinde de zaten güç tuşu yumuşamıştı sert hissettirmiyordu kendini çok güç uygulamak gerekiyodu basmak için ve garantisi de maalesef Şubat'ta bitti.
Şimdilik en azından telefonu açmanın bir yolu var mı bunu sormak istiyorum tabi ardından onarım amaçlı ne yapabilirim bunu da bilmek isterim.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
54
Mi6 cihazında kronik problem. Garantinin bitmesi kötü olmuş ama maalesef değişmesi gerekiyor. Cihazınızı nasıl açacağınız konusuna gelince...
Ses açma tuşuna basılı tutarak şarja takınca twrp ekranı gelip oradan restart yaparak açıldığı yorumunu okumuştum.
Aynı yöntemi deneyin, twrp yüklü değilse bile recovery den restart edebilirsiniz.
İnşallah olur.

Oyla:

emrebdt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet zamanında en az 1 hafta telefonsuz kalmak ve herşeyin silinecek olmasından dolayı falan göndermemiştim.
Recovery yapamadım güç tuşuna da ihtiyaç varmış onun için videolarda baktım sadece ses açma tuşuyla olmadı.
Teşekkürler.
Bir telefoncuya götürtücem sanırım.Ahizeden az ses gelme sorunu da vardı hep kronik sorunlarla uğraşıyorum :(

Oyla:
Üst Alt