Haber Xiaomi Mi 6 Fiyatı ve Özellikleri Sızdırıldı!

Xiaomi’nin yeni amiral gemisi Mi 6, bugün ayrıntılı teknik özellikleri ve akıllara zarar bir fiyat etiketiyle ortaya çıktı. Bakalım cihaz fiyatına oranla ne gibi özellikler sunuyor.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir


Çin akıllı telefon pazarının lideri Xiaomi’nin, “amiral gemisi katili” olarak adlandırılan ucuz ancak güçlü “Mi” akıllı telefon serisinin yeni üyesi Mi 6, bugün ayrıntılı teknik özellikleri ve akıllara zarar bir fiyat etiketiyle listelendi. Bakalım cihaz fiyatına oranla ne gibi özellikler sunuyor.
Xiaomi Mi6 Fiyatı ve Özellikleri Sızdırıldı!
Çin menşeli bir online satış sitesi olan “Oppomart”, bugün Xiaomi’nin yeni amiral gemisi Mi 6’yı ayrıntılı teknik özellikleri ve fiyat etiketiyle beraber kısa süreliğine sitesinde listeledi.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir


Yukarıdaki görselden de görebileceğiniz üzere yeni Xiaomi Mi 6: Snapdragon 835 işlemciye, 6 GB LPDDR4 RAM ve 128 GB ROM’a, 5,15 inç büyüklüğünde - Full HD çözünürlüğünde OLED bir ekrana ve son olarak önde 13 MP, arkada ise 19 MP’lik (Sony Exmor”, ikinci kamera 13 MP olabilir) iki adet kamera sensörüne sahip.
Tüm bu güçlü donanımın sadece 299 dolar gibi bir fiyat etiketiyle son kullanıcıya ulaştırılması, şüphesiz diğer akıllı telefon üreticilerini çok zordurumda bırakacaktır. Zira Samsung ve Apple’ın yeni amiral gemisi cihazlarının 800 ila 1000 dolar aralığında bir fiyat etiketiyle satışa çıkması bekleniyor.
Not: Cihazın eğimli ekranlı ve Helio X30 işlemcili 2 ayrı muhtemel varyasyonunun da olduğunu belirtmeden geçmeyelim.
...Alıntıdır...
 

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konum
Çorum
Katılım
4 Haziran 2016
Konular
269
Mesajlar
3.867
Çözümler
1
Tepkime puanı
2.421
Puanları
288
rüzgar ne tarafa eserse o tarafa doğru üfürmüşler fiyat konusunda 2000 TL'den aşşağı geleceğini sanmıyorum, keşke o fiyata gelsede alsak . :)
 
Üst Alt