- Adım
- @emreudi
- Cihazım
- Xiaomi Mi 10T
- Konular
- 56
ben vermem ekrandan dolayıanladım peki 1000TL'ye almam normal mi? fiyat nasıl sence?
ben vermem ekrandan dolayıanladım peki 1000TL'ye almam normal mi? fiyat nasıl sence?
Anladım zaten kişi telefonu satmak istemediğini söyledi, en azından kurtuldum ben nasıl vazgeçerim diye bahane arıyordum. Sağolun arkadaşlar, ikinci el başka telefon arayacağım artık.ben vermem ekrandan dolayı
Hocam yurtdışı modellere bakabilirsiniz IMEI atıp kullanabilirsiniz.Anladım zaten kişi telefonu satmak istemediğini söyledi, en azından kurtuldum ben nasıl vazgeçerim diye bahane arıyordum. Sağolun arkadaşlar, ikinci el başka telefon arayacağım artık.
onu ben de düşündüm fakat çalıntı korkusu oluyor, imei'yi kendim atabilir miyim?Hocam yurtdışı modellere bakabilirsiniz IMEI atıp kullanabilirsiniz.
Kendinizin atmasını önermem. Bu işi iyi yapan kişiler var forumda arşatırabilir ya da konu açıp destek alabilirsiniz. Kafanız ağrımaz en azından sıfır cihaz olur.onu ben de düşündüm fakat çalıntı korkusu oluyor, imei'yi kendim atabilir miyim?