Yardım Xiaomi Mi 6 Cihaz Sıfırlandı Cihazınızı Doğrulayın

emregokcan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 5S
Konular
7
Merhaba arakdşlar xiaomi mi 6 cihazımızı sıfırladık. tekrar kurulum yapmak istiyoruz. ancak google daha önceki hesap üzerinden doğrluama yapmamımızı istiyor. Bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş varmıdr? Cihazı satın aldığımız arkadaş ne yazıkki google hesabını hatırlamıyor

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Sizden cihazda kayıtlı mi hesabı bilgileriniz istiyor mi hesabı bilgilerinizi bilmiyor musunuz? Bilgileri bilmiyorsanız telefonu şu an için kullanamazsınız.

Oyla:

emregokcan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 5S
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizden cihazda kayıtlı mi hesabı bilgileriniz istiyor mi hesabı bilgilerinizi bilmiyor musunuz?
hayır cihaz delta garantili cihaz. mi hesap bilgileri değil. google hesap bilgilerini istiyor. cihazda daha önce kullanılan

Oyla:

escape-e

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
escape here
Cihazım
mi
Konular
0
Merhaba arakdşlar xiaomi mi 6 cihazımızı sıfırladık. tekrar kurulum yapmak istiyoruz. ancak google daha önceki hesap üzerinden doğrluama yapmamımızı istiyor. Bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş varmıdr? Cihazı satın aldığımız arkadaş ne yazıkki google hesabını hatırlamıyor
konu eski olabilir ama google dan arayıp gelenler için; bu videoda anlatılan yöntem ile çözdüm. eski videolarda anlatılan yöntemleri android güncellemesi ile kapatmışlar. bu video ile kolayca çözdüm.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:
Üst Alt