Yardım xiaomi mi 6 bl kilidi için beta rom

Thefantasic

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
13
mi6 için beta rom kurmam gerekiyor elinde son sürüm ve bl kilidi açarken sıkıntı yaşatmayacak romu olan var mı

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
Oyla:

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
Bunu şimdi indiriyorum kurduktan sonra telefon sıfırlanıcak mı? Ona göre yedek alıcam
Hocam bu arada bu indirdiginize geciste sıkıntı olabilir cunku global beta android 8
[doublepost=1518204771,1518204700][/doublepost]
Hocam bu arada bu indirdiginize geciste sıkıntı olabilir cunku global beta android 8
Sıkıntı olmamasi adina şurdan devam edin ; şurdan romu indirdiniz cihazın içine downloaded_rom klasörüne atıcaksınız romu(downloaded_rom klasörü yoksa oluşturun) sonra telefonun icinden ayarlar/telefon hakkında/sistem güncelleme/ sağ üstteki 3 nokta/güncelleme paketi seçin buraya kadar tamamsa downloaded rom klasörünü burdan bulup(romu attığınız yer) romu secip islemi baslatiyorsunuz

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
[doublepost=1518204771,1518204700][/doublepost]
Sıkıntı olmamasi adina şurdan devam edin ; şurdan romu indirdiniz cihazın içine downloaded_rom klasörüne atıcaksınız romu(downloaded_rom klasörü yoksa oluşturun) sonra telefonun icinden ayarlar/telefon hakkında/sistem güncelleme/ sağ üstteki 3 nokta/güncelleme paketi seçin buraya kadar tamamsa downloaded rom klasörünü burdan bulup(romu attığınız yer) romu secip islemi baslatiyorsunuz
bu custom romlardaki firmware gibi bir şey mi oluyor

Oyla:
Üst Alt