- Adım
- Yaşar
- Cihazım
- Xiaomi Mi 6
- Konular
- 13
mi6 için beta rom kurmam gerekiyor elinde son sürüm ve bl kilidi açarken sıkıntı yaşatmayacak romu olan var mı
mi6 için beta rom kurmam gerekiyor elinde son sürüm ve bl kilidi açarken sıkıntı yaşatmayacak romu olan var mı
Hocam developer mi stable mi hangisini yüklücem (telefon 9.2.2.0 ncamiek)Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirşurdan indirebilirsiniz
Hocam developer mi stable mi hangisini yüklücem (telefon 9.2.2.0 ncamiek)
Üstadım acıklamis size...Developer tabiki hocam. Sizdeki de stabil zaten.
EvetBunu şimdi indiriyorum kurduktan sonra telefon sıfırlanıcak mı? Ona göre yedek alıcam
Bunu şimdi indiriyorum kurduktan sonra telefon sıfırlanıcak mı? Ona göre yedek alıcam
Hocam bu arada bu indirdiginize geciste sıkıntı olabilir cunku global beta android 8Bunu şimdi indiriyorum kurduktan sonra telefon sıfırlanıcak mı? Ona göre yedek alıcam
Sıkıntı olmamasi adina şurdan devam edin ;Hocam bu arada bu indirdiginize geciste sıkıntı olabilir cunku global beta android 8
bu custom romlardaki firmware gibi bir şey mi oluyorHocam bu arada bu indirdiginize geciste sıkıntı olabilir cunku global beta android 8
[doublepost=1518204771,1518204700][/doublepost]
Sıkıntı olmamasi adina şurdan devam edin ;Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirşurdan romu indirdiniz cihazın içine downloaded_rom klasörüne atıcaksınız romu(downloaded_rom klasörü yoksa oluşturun) sonra telefonun icinden ayarlar/telefon hakkında/sistem güncelleme/ sağ üstteki 3 nokta/güncelleme paketi seçin buraya kadar tamamsa downloaded rom klasörünü burdan bulup(romu attığınız yer) romu secip islemi baslatiyorsunuz
Hayir global beta 7.12.14bu custom romlardaki firmware gibi bir şey mi oluyor