Yardım Xiaomi Mi 6 20 Band Sorunu

• Konbuyu başlatan mrvn
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 16
  • Görüntüleme 12K

mrvn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mervan
Cihazım
Xperia Z2
Konular
4
Merhabalar bilindiği gibi çin telefonlarında 20 band yoktur bu yüzden bir çok avrupa ülkelerinde bağlantı problemleri yaşanıyor. Fakat yine çin telefonları sadece çine ürün üretmediği için 20 band kullanan global ve avrupa modelinde telefonda çıkarıyor.

Xioami Mi 6 20 band destekli telefonu çıkmış mı ?
TR'de satılan telefonlarda 20 band var mı ?
Kullanan arkadaşlarda internet ve konuşmada, şebekede bir problem yaşayan varmı ?

emretasdemir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi6
Konular
0
4.5g ayarlanmasını manuel olarak yapman lazım Mi6 Vodafone kullanıcısıyım bugüne kadar sıkıntı yaşamadım
Hocam bu ayarları nasıl yapacağız açıkçası bende telefonu alalı 2 ay oldu 4.5 g ye geçince şebeke kesiliyor başka telefonda yok bu sorun Türk telekom benimki de nasıl yapabilirim?

Oyla:

serkanelik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
mi13, mi8, mi6
Konular
6
Ayarlarla alakali bi durum yok hocam bulundugun yerde 4,5 g sadece band20 yani 800 mhz frekansindaysa hicbi sekilde kullanamazsin. Telefona turkcell yada tt hat takarak dene eger buludugun yerde 800 harici 4g bandi varsa ki muhtemelen vardir. 4 bucuk g gorursun ona gore belki hattini tasirsin. Oncesinde cihaza speedtest uygulamasini yukleyip ne kadar hiz aldigina bak 15-20mbit civari veya uzerindeyse hic ugrasma zaten gayet yeterlidir.
Hocam bu ayarları nasıl yapacağız açıkçası bende telefonu alalı 2 ay oldu 4.5 g ye geçince şebeke kesiliyor başka telefonda yok bu sorun Türk telekom benimki de nasıl yapabilirim?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

emretasdemir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi6
Konular
0
Ayarlarla alakali bi durum yok hocam bulundugun yerde 4,5 g sadece band20 yani 800 mhz frekansindaysa hicbi sekilde kullanamazsin. Telefona turkcell yada tt hat takarak dene eger buludugun yerde 800 harici 4g bandi varsa ki muhtemelen vardir. 4 bucuk g gorursun ona gore belki hattini tasirsin. Oncesinde cihaza speedtest uygulamasini yukleyip ne kadar hiz aldigina bak 15-20mbit civari veya uzerindeyse hic ugrasma zaten gayet yeterlidir.

Ne biti hocam bende anlık hız sayacı var 100 kbps olduğunda seviniyorum genelde 30 kbps falan :D ya turkceldeydim ama telefon degismisken türk telekom alayım dedim öğrenciyim uygun sonuçta ama ne bilim telefonda böyle bir sıkıntı olacağını.neyse Turkcell takınca çekiyor tekrar gecicem o zaman soyguncu Turkcelle yapacak bişey yok eyvallah sağol yardımın için

Oyla:

serkanelik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
mi13, mi8, mi6
Konular
6
Ne biti hocam bende anlık hız sayacı var 100 kbps olduğunda seviniyorum genelde 30 kbps falan :D ya turkceldeydim ama telefon degismisken türk telekom alayım dedim öğrenciyim uygun sonuçta ama ne bilim telefonda böyle bir sıkıntı olacağını.neyse Turkcell takınca çekiyor tekrar gecicem o zaman soyguncu Turkcelle yapacak bişey yok eyvallah sağol yardımın için
Anlik hiz sayaciyla belli olmaz ama kbit gormek normal orda cunku kucuk paket alisverisi yapiyo cihaz. Bide sunucunun paketi gonderme hizi sinirlidir. Dedigim programla olcmek daha saglikli olur.ornek olarak paylasiyorum not :wifi kapaliyken olcum yapildi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

emretasdemir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi6
Konular
0
Buyur ustam böyle işte hız ve emin ol bu kadarını bile almıyorum oyun ortasında kesilip duruyor :)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-06-13-03-10-27-772_org.zwanoo.android.speedtest.png
    Screenshot_2018-06-13-03-10-27-772_org.zwanoo.android.speedtest.png
    89,7 KB · Görüntüleme: 40
Oyla:

Tayfun.erin02

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tayfun
Cihazım
mi 6
Konular
0
Merhaba.Yanlış bilmiyorsam Mi6 20 band üretilmedi. Üretilmediği içinde haliyle Türkiye'de yok.Ayrıca eğer şehir merkezine yakınsan bir sıkıntı çıkmıyor ancak kırsal alandaysan 3G veya 2G kullanabilirsin.
Peki dostum nasl bir çözüm öneriyorsun

Oyla:

serkanelik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
mi13, mi8, mi6
Konular
6
Peki dostum nasl bir çözüm öneriyorsun
Mi 6 band 20 yi desteklemiyor. Diger operatorlerin hatlarini telefona takip denemeni oneririm ben. 1800 bandindan 4g veren bi operator varsa yakinlarda hattini tasirsin ama yoksa isin zor

Oyla:
Üst Alt